Σούκερ: «Φαβορί για το Μουντιάλ η Γαλλία»

Φαβορί την Γαλλία για την κατάκτηση του Μουντιάλ έχρισε με δηλώσεις του ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας της Κροατίας Νταβόρ Σούκερ, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρόκριση της χώρας του στην επόμενη φάση του θεσμού.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Την πίστη του ότι η Γαλλία μπορεί να κατακτήσει το Μουντιάλ εξέφρασε με δηλώσεις του ο Νταβόρ Σούκερ.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας της Κροατίας έχρισε ως φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου τους «πετεινούς», ενώ παράλληλα έκανε λόγο για την πρόκριση της εθνικής ομάδας της χώρας του στα προημιτελικά του θεσμού.

Ηταν ένας πολύ σημαντικός αγώνας. Δεν ήταν ανάγκη να παίξουμε καλά, αλλά έπρεπε να νικήσουμε και να προκριθούμε. Η Κροατία είναι μία μικρή χώρα, με 4,5 εκατομμύρια κατοίκους. Όμως αξίζουμε τον σεβασμό όλων, καθώς μπορούμε να νικήσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο, ακόμη και τους παγκόσμιους πρωταθλητές. Δεν μπορούμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο σε μόνιμη βάση. Μερικές φορές, πρέπει μόνο να παίρνεις την πρόκριση”, ανέφερε αρχικά.

Συνεχίζοντας τα λεγόμενα του αναφέρθηκε στον προημιτελικό με την Ρωσία όπου και ανέφερε τα εξής: “Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες. Ίσως η Ρωσία έχει το 51% δεδομένης της στήριξης από τους φιλάθλους της. Ελπίζω να έχουμε 4-5.000 φιλάθλους στο πλευρό μας. Το μόνο αρνητικό σημείο, είναι πως παίξαμε παράταση. Όμως ο ομοσπονδιακός τεχνικός, οι παίκτες και το ιατρικό επιτελείο, θα κάνουν ότι χρειάζεται προκειμένου να υπάρξει ιδανική αποκατάσταση και να παρουσιασθούν απολύτως έτοιμοι”.

Σε ερώτηση για την ομάδα που είναι επικρατέστερη για την κατάκτηση του τροπαίου ο Σούκερ τόνισε: “Η Γαλλία με έχει εντυπωσιάσει. Πρόκειται για πολύ δυνατή ομάδα και για εμένα, είναι το φαβορί της διοργάνωσης”.

To Top