ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Βρέθηκε νεκρός ο Μπάλντοκ του Παναθηναϊκού!

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς ο Τζορτζ Μπάλντοκ βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός του διεθνούς μπακ ανασύρθηκε από την πισίνα του σπιτιού του, που βρίσκεται στη Γλυφάδα, επί της οδού Διαδόχου Παύλου.

 

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ γεννήθηκε στην Αγγλία κι έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από την παρουσία του στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, με την οποία αγωνίστηκε στην Premier League.

O Τζορτζ Μπάλντοκ γεννήθηκε στο Μπάκιγχαμ της Αγγλίας στις 9 Μαρτίου 1993 και είχε ελληνικές ρίζες από την πλευρά του πατέρα του. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Μίλτον Κέιν Ντονς, ομάδα όπου έκανε ντεμπούτο το Μαϊο του 2010 σε παιχνίδι κόντρα στην Μπράιτον.

 

Με τη φανέλα της Μίλτον Κέιν Ντονς κατέγραψε 107 συμμετοχές και δύο γκολ, ενώ εκεί αγωνίστηκε μέχρι το 2017. Σε αυτά τα επτά χρόνια αγωνίστηκε και με τη μορφή δανεισμού στις αγγλικές Νόρθαμπτον, Τάμγουορθ, Όξφορντ Γιουνάιτεντ και στην ισλανδική Βεστμανέγια.

Το 2017 πήρε μεταγραφή για την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με την οποία κατέγραψε 219 συμμετοχές (τις 83 από αυτές στην Πρέμιερ Λιγκ), πέτυχε 6 γκολ και μοίρασε 16 ασίστ.

To Top