Σοκ με Μίσελ και Καζναφέρη! Χάνουν τον Ολυμπιακό

Διπλό ξαφνικό πρόβλημα για τον Άρη και τον Μανουέλ Μασάδο στη σημερινή προπόνηση… Μίσελ και Καζναφέρη αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα τραυματισμών. Ο πρώτος τέθηκε νοκ άουτ από τον αγώνα της Κυριακής. Ο δεύτερος έχει ελαχιστότατες πιθανότητες να παίξει!

Αρνητικές εκπλήξεις επιφύλαξε η πρωινή «δυνατή» προπόνηση παραμονή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στον Μανουέλ Μασάδο.

 Ο Πορτογάλος «μένει» από πλάγιους οπισθοφύλακες καθώς Καζναφέρης και Μίσελ τίθενται ουσιαστικά νοκ-αουτ από την αναμέτρηση του «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

 Ο πρώτος υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία από τον Ευάγγελο Πανταζή και διαπιστώθηκε κάκωση 1ου βαθμού έξω πλαγίου συνδέσμου στο δεξί του γόνατο, εξέλιξη που δεν επιτρέπει στον Μασάδο να υπολογίζει στον έλληνα μέσο.  Το χρονικό διάστημα της απουσίας του θα διαφανεί τις επόμενες μέρες.

Την ίδια ώρα ο Μίσελ που ήταν ήδη καταπονημένος από τα συνεχόμενα παιχνίδια, αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και έμεινε εκτός προπόνησης. Ο Μασάδο αναζητάει τον αντικαταστάτη στο αριστερό άκρο της άμυνας και είναι πολύ πιθανό να δώσει φανέλα βασικού στο νεαρό Τσουκάνη.

Οι δυο αυτές απουσίες προστίθενται σε αυτές των Παπαστεριανού, Τριανταφυλλάκου, ενώ σε ότι αφορά στον Νέρι Καστίγιο, παρά τις ενοχλήσεις που ένιωσε ακόμα και σήμερα, το υγρός το γόνατό του υποχώρησε και είναι αποφασισμένος να μη χάσει το παιχνίδι στο φαληρικό στάδιο.

To Top