ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σκάνδαλο! Ο Άρης είχε αναγκαστεί να παίξει στον βούρκο, σήμερα αναβλήθηκε το ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός (videos)

Άλλα μέτρα κι άλλα σταθμά σε σχέση με τον Άρη απολαμβάνουν τα τσιράκια της εξυγίανσης, καθώς αποφασίστηκε η αναβολή του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός (15.00) λόγω… λάσπης!

O Άρης στο ίδιο γήπεδο, που ήταν σε χειρότερη κατάσταση, μια βδομάδα, μετά το ακατάλληλο γήπεδο της Λαμίας, όπου και εκεί δεν έπρεπε να γίνει το παιχνίδι. Μέσα στον βούρκο εξαναγκάστηκε να παίξει και να χάσει πέντε βαθμούς… Ψιλά γράμματα για την “εξυγίανση” που θέλει να σπρώξει τον Παναθηναϊκό και να βγάλει εκτός τετράδας τον Άρη. Γιατί ο Παναθηναϊκός είναι στη συμμαχία!

Σήμερα λοιπόν, λόγω λάσπης σε όλο το χώρο του γηπέδου των Ιωαννίνων που “θέτει σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών”, ο διαιτητής αποφάσισε την αναβολή του αγώνα και θα γίνει σε νέα ημερομηνία. Για τους παίκτες του Άρη δεν υπήρχε… κίνδυνος; Αηδία και ντροπή για την ωμή αλλοίωση ενός ακόμη θεσμού. Η πρώτη φορά θα είναι; 

Όταν ανάγκαζαν τον Άρη όμως να παίξει σε ίδιο ή και χειρότερο αγωνιστικό χώρο, τότε δεν υπήρχαν προβλήματα και είχε αποφασιστεί τότε πως… κυλάει η μπάλα! Θυμηθείτε τι είχε γίνει σε εκείνο το ματς του Άρη, που στέρησε δύο βαθμούς στους «κιτρινόμαυρους»:

To Top