Σιγάλας: “Έκανα λάθος στην τελευταία άμυνα, η τύχη μας έδωσε την ευκαιρία να κερδίσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε”

Ο Γιώργος Σιγάλας μίλησε αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με τον Άρη και έκανε αυτοκριτική, τονίζοντας ότι έκανε λάθος αναφορικά με τον σχηματισμό της πεντάδας στην τελευταία άμυνα που κλήθηκε να βγάλει ο Κολοσσός.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Σιγάλα:

Στα πρώτα δύο παιχνίδια δείξαμε ότι έχουμε κατέβει διαβασμένοι, ότι κοντρολάρουμε τα πάντα, αλλά να σας πω κάτι; Σήμερα μας έλειπε ο Χατζηνικόλας, δεν ήθελα να ρισκάρω με τον Λόντον Περάντες που έχει κάνει μισή προπόνηση. Στην ουσία δεν ήταν κάποιο ρίσκο, γιατί τα παιδιά έδειξαν ότι μπορούν να το κάνουν. Αλλά τι έγινε στο δεύτερο μέρος; Ο Άρης έδινε την μπάλα εκεί που έπρεπε, ο Ντε Τζούλιους έκανε ένα εκπληκτικό παιχνίδι στο ένας εναντίον ενός.

Θα μου πείτε ‘δεν μπορούσατε να τον μαρκάρετε;’ Για αυτό πληρώνονται κάποιοι παίκτες, αλλιώς δεν θα πληρώνονταν κάποιοι παίκτες. Ο Ντε Τζούλιους σήμερα κατάφερε να γυρίσει τον Άρη στο ματς. Ξέραμε ότι ο Άρης θα ήταν πιο σκληρός στο δεύτερο μέρος και κρατήσαμε αρκετά. Η τύχη μας έδωσε την ευκαιρία να κερδίσουμε με μια τελευταία άμυνα.

Εκεί ήταν δικό μου το λάθος, σε σχέση με την πεντάδα που έπρεπε να υπάρχει και το είπα και στα παιδιά. Το μπάσκετ είναι απλό, δεν χρειάζεται να το κάνουμε περίπλοκο. Παίξαμε καλά στο πρώτος μέρος, κλείσαμε όλα τα ατού του Άρη, ήμασταν καλοί στα ριμπάουντ. Κάποια στιγμή κουράστηκαν και τα παιδιά στη θέση των πόιντ γκαρντ και μετά έγινε ό,τι έγινε”.

To Top