Σε αναμονή για εφορία και υπογραφές…

Βρισκόμαστε στα μέσα του Μαρτίου, ο Άρης περιμένει έμπρακτες λύσεις στο θέμα των υπογραφών από τους παίκτες στους διακανονισμούς, της εφορίας και της αναμενόμενης εισροής χρημάτων από το εξωτερικό.

Όπως έγινε γνωστό ο Άρης περιμένει ένα έγγραφο από το υπουργείο για να προχωρήσει σε διακανονισμό των οφειλών του στην Εφορία και να πάρει το χαρτί της φορολογικής ενημερότητας για τον φάκελο της αδειοδότησης.
Οι κίτρινοι, ύστερα από τις διοικητικές επαφές που έκαναν στο Υπουργείο Οικονομικών, περιμένουν το έγγραφο που θα τους δίνει τη δυνατότητα να αποπληρώσουν σε περισσότερες δόσεις την οφειλή τους για να κάνουν τον διακανονισμό στη ΦΑΕ.

Σε εκκρεμότητα παραμένει το θέμα των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι πάντως διαβεβαίωσαν ότι θα περιμένουν μέχρι να έρθουν τα χρήματα που αναμένει η ΠΑΕ, για να πάρουν την πρώτη δόση και να υπογράψουν τους διακανονισμούς. Απομένουν, πάντως, οι οριστικές συμφωνίες με δυο-τρεις ακόμη ποδοσφαιριστές για να κλείσουν, με την κατάθεση των πρώτων χρημάτων, οι φάκελοι όλων…

To Top