ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Σε αναζήτηση αντιπάλων ο Άρης μετά τη ματαίωση του τουρνουά στο Ισραήλ

Ο Άρης αναζητά αντίπαλο ή και αντιπάλους για τη διεξαγωγή φιλικών αγώνων, μετά την ακύρωση της συμμετοχής του στο τουρνουά της Χάποελ Τελ Αβίβ.

Απ’ όσα έχουν γίνει γνωστά για τα παιχνίδια προετοιμασίας, προκύπτει ένα κενό, το οποίο ήδη οι άνθρωποι της ομάδας, προσπαθούν να καλύψουν.

Μετά τις αναμετρήσεις αυτής της εβδομάδας κόντρα σε Κολοσσό (σήμερα) και Προμηθέα (05/09), επόμενο παιχνίδι (που έχει ανακοινωθεί) είναι αυτό απέναντι στην Καρδίτσα, στις 20 Σεπτεμβρίου, επίσης στο Nick Galis Hall.

Οι κιτρινόμαυροι θέλουν να προγραμματίσουν φιλικά παιχνίδια στο διάστημα αυτό των 15 ημερών, ώστε η ομάδα να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών της υποχρεώσεων και το εκτός έδρας ματς της πρεμιέρας του EuroCup, με αντίπαλο τη Βενέτσια (25/09).

Το ιδανικό θα ήταν να κλειστεί φιλικό ή φιλικά μακριά από τη Θεσσαλονίκη απέναντι σε ισχυρούς αντιπάλους, καθώς οι δυο αγώνες, στο πλαίσιο του τουρνουά στο Ισραήλ θα ήταν με διαφορά τα πιο δυνατά εκτός έδρας τεστ για τον Άρη στη διάρκεια της προετοιμασίας.

To Top