Σαρρής και Κόντης στην Σούπερ λίγκα, κανονικά στο Βελλίδειο ο Αθανασιάδης

Οι ημέρες είναι κρίσιμες. Στον Άρη, αλλά και στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου είναι κομβικής σημασίας για τον κιτρινόμαυρο σύλλογο, ενώ παράλληλα υπάρχει μια ζωτικής σημασίας συνεδρίαση της Σούπερ λίγκας στην Αθήνα. Ο Άρης θα δρομολογήσει την επόμενη μέρα του, αλλά θα είναι παρών και στη μάχη που θα δοθεί στην πρωτεύουσα.

Η παρουσία του κιτρινόμαυρου συλλόγου στο κρίσιμο έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ λίγκας την Τετάρτη κρίνεται απαραίτητη, σε μια σημαντική στιγμή για την τύχη και την πορεία του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου, με πολλά καυτά ανοιχτά μέτωπα.

Οι άνθρωποι του Άρη θεωρούσαν επιβεβλημένη την συμμετοχή του προέδρου της ΠΑΕ Θανάση Αθανασιάδη σε αυτό, αλλά οι σημαντικές εργασίες της γενικής συνέλευσης της Λέσχης δεν του επιτρέπουν να βρεθεί και στα δυο… «γήπεδα». Έτσι αποφασίστηκε να δώσει το παρών ο α’ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Δημήτρης Σαρρής στην λίγκα, μαζί με τον εκτελεστικό διευθυντή Γιάννη Κόντη. Με την ολοκλήρωση της συνεδρίασης θα επιστρέψουν άμεσα από την Αθήνα με μοναδικό προορισμό το Βελλίδειο, σε έναν πραγματικό αγώνα δρόμου.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Θανάσης Αθανασιάδης θα είναι κανονικά παρών στις εργασίες του Βελλίδειου από την πρώτη στιγμή, εκεί όπου αναμένεται να γίνουν τα… αποκαλυπτήρια των επαφών που προηγήθηκαν στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα στην Γενεύη της Ελβετίας. Η γενική συνέλευση της Λέσχης θα δρομολογήσει σημαντικές εξελίξεις, τις οποίες περιμένουν όλοι με «κομμένη την ανάσα».

Ήδη, όπως είναι γνωστό και μέσα στην ομάδα περιμένουν τα νέα, την επόμενη μέρα. Το μεσημέρι της Τρίτης στα γραφεία της ΠΑΕ βρέθηκαν οι αρχηγοί της ομάδας Νίκος Λαζαρίδης, Μιχάλης Σηφάκης και Ρίκι Φατί, στους οποίους ο πρόεδρος Θανάσης Αθανασιάδης εξήγησε τι ισχύει με το οικονομικό, ενόψει μάλιστα της αυριανής έκτακτης γ. σ. της Λέσχης.

«Κάντε λίγες ώρες υπομονή, αύριο θα ξεκαθαρίσουν όλα», τους είπε ο Θανάσης Αθανασιάδης, ο οποίος αύριο θα παρουσιάσει αναλυτικά τα σχέδια και τις εναλλακτικές λύσεις που υπάρχουν προκειμένου να αντιμετωπίσει η ΠΑΕ το μείζον οικονομικό πρόβλημα.
 

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top