Σαρρής: "Δεν υπάρχει θέμα αναβολής για τον Άρη"! – Ενημέρωσε τηλεφωνικά και τον Γαλανό!

Αρνητικά εξελίσσονται τα πράγματα για τον Άρη σε ότι αφορά το θέμα της αναβολής του πρωταθλήματος ή έστω των δυο πρώτων αγωνιστικών των κίτρινων.

Όπως έγινε γνωστό από την Αθήνα, δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή θέμα αναβολής! Μια πληροφορία που ενίσχυσε με δήλωσή του ο πρόεδρος της ΕΠΟ (και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής) Γιώργος Σαρρής, όπως μεταφέρθηκε στο “Αθλητικό Μετρόπολις”.

Σύμφωνα με αυτήν: “Δεν υπάρχει θέμα αναβολής του πρωταθλήματος, ούτε θέμα αναβολής των αγώνων του Άρη… Η σέντρα θα γίνει κανονικά την Κυριακή. Δώσαμε και στον Άρη και στη Δόξα Δράμας δέκα μέρες για μεταγραφές (σ.σ. προφανώς εννοεί τους ελεύθερους παίκτες) και νομίζουμε είναι αρκετό”.

Πριν από λίγο μάλιστα υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του Σαρρή με τον Γιώργο Γαλανό, στην οποία πρόεδρος της ΕΠΟ ενημέρωσε σχετικά για τη αρνητική εξέλιξη, ότι δεν θα δοθεί αναβολή!

H μοναδική περίπτωση να μην γίνει σέντρα την Κυριακή είναι να αναβληθούν οι αγώνες λόγω ακαταλληλότητας των γηπέδων, αφού δεν έχουν άδεια τα γήπεδα, αλλά αυτό συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες.

Μια εξέλιξη, τη στιγμή που στελέχη της ΕΠΟ διαβεβαίωναν ότι θα συνεδριάσει για τον λόγο αυτό η εκτελεστική επιτροπή για να πάρει αποφάσεις,  σφίγγει τον κλοιό ασφυκτικά για τον Άρη που δεν έχει πλήρες ρόστερ και δεν αγωνίστηκε καν σε φιλικό αγώνα! 

To Top