Σαρικεΐσογλου: «Αξίζαμε κάτι καλύτερο» (video)

Η εκπληκτική παρουσία του Μιχάλη Σαρικεΐσογλου, αλλά και η ζεστή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι, ήταν για τον Άρη τα μεγαλύτερα κέρδη στο ντέρμπι με τον Ηρακλή, στην αυλαία του νέου πρωταθλήματος. Ωστόσο, ο ακραίος των «κίτρινων» τόνισε μετά το ματς ότι η ομάδα του άξιζε κάτι παραπάνω από την ήττα στο τάι μπρέικ και τον ένα βαθμό.

«Η προσωπική μου εμφάνιση αρκετά καλή, αλλά θα ένιωθα πολύ πιο όμορφα αν είχαμε πάρει το 5ο σετ. Δείξαμε ότι μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω σ’ αυτό το ματς. Στο τάι μπρέικ, όμως, φανήκαμε κουρασμένοι και κάναμε απρόσμενα κακή εμφάνιση. Δεν μπορώ να είμαι ικανοποιημένος από τον ένα βαθμό που πήραμε. Αξίζαμε κάτι καλύτερο», είπε και συνέχισε:

«Δεν ξέρω αν όλα κρίθηκαν στο 3ο σετ και αν θα φτάναμε σε νίκη εφόσον το κερδίζαμε. Με στεναχώρησε πάντως έτσι που το χάσαμε. Ελπίζω πάντως να συνεχίσουμε να κάνουμε τέτοιες εμφανίσεις. Η ομάδα είναι καλή, είναι ανταγωνιστική και θα έχουμε καλά αποτελέσματα εφόσον συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι».

Ο Σαρικεΐσογλου δεν παρέλειψε να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τους φιλάθλους του Άρη, που «ζέσταναν» το Αλεξάνδρειο με το ασταμάτητο τραγούδι και τα συνθήματά τους: «Οφείλω να ευχαριστήσω τον υπέροχο κόσμο, που δημιούργησε εκπληκτική ατμόσφαιρα σ’ αυτό το ιστορικό γήπεδο. Ελπίζω να μπορέσουμε να τον κρατήσουμε κοντά μας με τις εμφανίσεις μας και να μας δίνει δύναμη σε κάθε παιχνίδι».

Τέλος, αναφέρθηκε στον προσεχή αγώνα, με τη Λαμία, που θα βρει και πάλι την ομάδα του σε ρόλο γηπεδούχου: «Το παιχνίδι με τη Λαμία είναι ευκαιρία για να κατακτήσουμε το πρώτο μας ‘τρίποντο’. Θέλουμε πολύ να το κερδίσουμε και θα δουλέψουμε μέσα στην εβδομάδα, ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι να τα καταφέρουμε, Είναι από τα παιχνίδια που πρέπει να κερδίσουμε στην έδρα μας».

Δείτε σε βίντεο τις δηλώσεις του Μιχάλη Σαρικεΐσογλου:
{youtube}U1QqdVCv_vY|480|360|1{/youtube}

To Top