Σίτσας: “Είμαστε όλοι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση”

Απογοητευμένος εμφανίσθηκε στη συνέντευξη τύπου μετά την ήττα-ντροπής από την Δόξα Δράμας, ο Δημήτρης Σίτσας, που εκπροσώπησε το υπηρεσιακό τεχνικό τιμ.

Στο αρχικό του σχόλιο για το παιχνίδι, τόνισε: “Είμαστε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Από τους παίκτες, το τεχνικό τιμ μέχρι και τον πρόεδρο. Το ματς αυτό δεν έπρεπε να το χάσουμε. Έτσι όμως είναι η μπάλα και δυστυχώς το χάσαμε”.

Για την αγωνιστική φιλοσοφία κι εμφάνιση των “κίτρινων” στο σημερινό παιχνίδι, είπε: “Οι παίκτες έχουν προπονηθεί σε ένα σύστημα που δεν βολεύει τις κάθετες πάσες και τα εύκολα τελειώματα. Αυτή είναι η άποψη μου και προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε αυτό το διάστημα. Είχαμε καλή κυκλοφορία μπάλας, πιέσαμε τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο κι είχαμε πολλές ευκαιρίες. Έτσι είναι η μπάλα. Δοκάρι μέσα είσαι προπονηταράς, δοκάρι κι έξω δεν είσαι τίποτα…”.

Για το τι χρειάζεται για την συγκεκριμένη κατηγορία, ώστε να επιτευχθεί η άνοδος μετά από τέτοιες εμφανίσεις, σχολίασε: “Το πάθος παίζει ρόλο. Αλλά σε αυτή την κατηγορία θέλεις ποιότητα που σε μεγάλο βαθμό δεν έχουμε. Ο Πόι μας έδωσε με την ποιότητα του φάσεις. Θέλουμε παίκτες με την ποιότητα του Πόι και το πάθος του Φερνάντες. Σήμερα παίξαμε με πάθος αλλά όχι έξυπνα. Αφήσαμε χώρους ανοιχτούς κυρίως στο τελευταίο δεκάλεπτο και το πληρώσαμε.

Για το αν τίθεται θέμα… ανικανότητας κάποιων παικτών: “Αν ήμουν προπονητής του Άρη αυτή τη στιγμή θα έκανα πολλές αλλαγές…”

Για την αντίδραση του κόσμου μετά το τελευταίο σφύριγμα: ‘Υπάρχει μεγάλη πίεση από τον κόσμο. Και στους παίκτες και στο τεχνικό τιμ και σε όλους, Ο κόσμος δίνει τη ψυχή του και θέλει να κερδίζει η ομάδα.

To Top