ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σίστο: “Μου λείπει η εθνική Δανίας, θέλω να επιστρέψω”

Η ιστοσελίδα tipsbladet, παρουσίασε το τελευταίο μέρος της συνέντευξης του Πιόνε Σίστο. Αρχικά, ο διεθνής επιθετικός αναφέρθηκε στους λόγους που προτίμησε τον Άρη.

Αυτήν τη φορά μίλησε για την εθνική Δανίας, με τη φανέλα της ομάδας αγωνίστηκε για τελευταία φορά στις 15 Νοεμβρίου 2021.

«Μου λείπει πολύ να είμαι με την εθνική ομάδα της Δανίας και θέλω πολλά από αυτά ξανά», είπε ο 29χρονος ποδοσφαιριστής και πρόσθεσε: «Πέρασα φανταστικά με την εθνική ομάδα και σίγουρα είναι στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Αν πάει καλά, θα ήταν υπέροχο να μου δοθεί η ευκαιρία να παίξω ξανά. Δεν θέλω να το κρύψω αυτό».

Όσο για το αν είναι ρεαλιστικό το όνειρο της επιστροφής στην εθνική Δανίας είπε: «Ναι, φυσικά και είναι. Όταν μπαίνω το γήπεδο, δεν υπάρχουν πολλοί που μπορούν να κάνουν τα πράγματα που μπορώ εγώ. Ξέρω πόσο μοναδικός είμαι στα πράγματα που μπορώ να κάνω. Έχω δουλέψει σκληρά για αυτό. Αν το θέλω, μπορεί να γίνει, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα γίνει. Ξέρω ότι μπορεί να γίνει».

Για το αν σκέφτεται να κληθεί ξανά σύντομα, σχολίασε: «Σίγουρα. Το να μπορέσω να εκπροσωπήσω τη Δανία θα είναι φανταστικό. Το να μπορείς να κάνεις μια πιθανή επιστροφή μετά από όλα όσα έχουν συμβεί θα μπορούσε να είναι υπέροχο. Υπάρχουν πολλές μεγάλες σκέψεις σε σχέση με την επιστροφή στην εθνική ομάδα».

To Top