ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σέλτσουκ: “Ο Άρης έπαιξε το καλύτερο μπάσκετ από όλες τις ομάδες του ομίλου”

Για το αυριανό παιχνίδι με τον Άρη στο “Nick Galis Hall” και το τι πρέπει να προσέξει η ομάδα του για να πάρει τη νίκη μίλησε ο προπονητής της Μπάνβιτ, Ερνάκ Σέλτσουκ.

Για το αυριανό παιχνίδι: Ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα με πολύ μεγάλη παράδοση στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Φέτος έχει παίξει εξαιρετικό μπάσκετ. Πιστεύω το καλύτερο απ ‘ όλες τις ομάδες στον όμιλο μέχρι τώρα και έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή του μία αγωνιστική πριν το τέλος των ομίλων. Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι το αυριανό παιχνίδι θα κρίνει ποια θέση θα καταλάβουν οι δύο ομάδες στον όμιλο. Ο Άρης θα κυνηγήσει την πρώτη θέση, εμείς τις πιθανότητές μας για τη μία από τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου.

Τι θα κρίνει το αυριανό παιχνίδι: Ο Άρης πιστεύω ότι έχει 4 παίκτες που πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα. Μιλάω για τους γκαρντ Γουότερς και Μακ Νιλ αλλά και τον Οκάρο Γουάιτ ο οποίος μπορεί να δημιουργήσει το δικό του σουτ, ωστόσο πιστεύω ότι πολλοί έχουν υποτιμήσει τις δυνατότητες του Χάγκινς ο οποίος είναι ένας πολύ καλός παίκτης και μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Στο πρώτο παιχνίδι καταφέραμε να περιορίσουμε αρκετούς από αυτούς τους παίκτες και κάτι ανάλογο πρέπει να κάνουμε και αύριο για να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

To Top