Σάπια σίδερα στήριζαν το «φονικό» παιχνίδι στο Πευκοχώρι: Όργιο παρανομίας στη λειτουργία του μοιραίου λούνα παρκ (video)

Ένα τραγικό περιστατικό σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι της Χαλκιδικής έχει προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο, αφού ένας 19χρονος έχασε τη ζωή του σε ένα φρικτό ατύχημα στο παιχνίδι «crazy dance». Ο νεαρός σκοτώθηκε ακαριαία μπροστά στα μάτια των αδελφών του και της μητέρας του, όταν το κάθισμα στην κινούμενη πλατφόρμα αποκολλήθηκε, εκσφενδονίζοντάς τον στο έδαφος και προκαλώντας του θανάσιμα τραύματα στο κεφάλι.

Ο αδελφός του 19χρονου, ο οποίος καθόταν δίπλα του και επέζησε, έδωσε μια συγκλονιστική περιγραφή των τελευταίων στιγμών πριν εκτυλιχθεί η τραγωδία. Οι γονείς του θύματος κατηγόρησαν το λούνα παρκ για αμέλεια, υποστηρίζοντας ότι τα στηρίγματα του καθίσματος ήταν σάπια και υποχώρησαν, οδηγώντας στο θανατηφόρο ατύχημα.

Μετά την τραγωδία, ο ιδιοκτήτης του λούνα παρκ συνελήφθη, ενώ ο χειριστής του παιχνιδιού, ο οποίος φέρεται να φώναξε «θα το πάω τέρμα» πριν από το ατύχημα, παραδόθηκε στις αρχές. Το περιστατικό έχει προκαλέσει κύμα αποκαλύψεων σχετικά με τις ευθύνες τόσο του λούνα παρκ όσο και της τοπικής αυτοδιοίκησης. Έγινε γνωστό ότι το πάρκο λειτουργούσε χωρίς τις κατάλληλες πιστοποιήσεις ασφαλείας, γεγονός που φέρεται να ήταν γνωστό αλλά αγνοούνταν από τις δημοτικές αρχές.

Η τραγωδία αυτή έχει εγείρει σοβαρές ανησυχίες σχετικά με τα πρότυπα ασφαλείας στα λούνα παρκ σε ολόκληρη τη χώρα και την εφαρμογή των κανονισμών που έχουν σχεδιαστεί για την προστασία του κοινού.

To Top