ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ρόουζ: “Είμαστε ο Άρης, είμαστε μεγάλη ομάδα, να είμαστε ψηλά”

Ο Λίντσεϊ Ρόουζ μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με την Άλκμααρ, τονίζοντας ότι η ομοιογένεια του ρόστερ μέτρησε στο πρώτο φιλικό παιχνίδι επί ολλανδικού εδάφους. Παράλληλα μίλησε και για τους στόχους της ομάδας τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γάλλος αμυντικός:

“Δουλέψαμε πολύ καλά μέσα στο παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να κάνουμε όσα ζήτησε ο προπονητής μέσα στην εβδομάδα. Παίξαμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, ακόμα και αν έπαιξαν αρκετοί αναπληρωματικοί, αλλά και πάλι είναι σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Ήταν μία πολύ καλή εμφάνιση για τώρα και για το μέλλον”, σχολίασε αρχικά για την αναμέτρηση με την ολλανδική ομάδα, συμπλήρωσε αναφορικά με τη συνέχεια. “Θα συνεχίσουμε τη δουλειά. Το αποτέλεσμα είναι σημαντικό, αλλά δεν ήταν το πιο σημαντικό σήμερα (σ.σ. χθες). Θέλαμε να βρούμε χημεία, ενώ ο κόουτς ζητάει κάποια πράγματα. Πρέπει να δουλέψουμε σε αυτά όπως και στο καλό κλίμα που υπάρχει μέσα στα αποδυτήρια”.

Ο Άρης είχε πολλές ευκαιρίες για να πετύχει ένα ακόμη γκολ και η εικόνα του δεν προκάλεσε έκπληξη στον Ρόουζ. “Είχαμε πολλές ευκαιρίες να σκοράρουμε. Δεν είμαι έκπληκτος, αλλά σίγουρα χαρούμενος για την εικόνα που δείξαμε”.

Η παρουσία αρκετών νέων παικτών από την περυσινή χρονιά είναι ένα από τα σημεία στα οποία στάθηκε ο έμπειρος ποδοσφαιριστής. “Είναι σημαντικό να κρατάς παίκτες και να μην κάνεις συνέχεια αλλαγές. Είναι η ίδια ομάδα. Δεν χρειαζόταν να μιλήσουμε πολύ. Ξέρουμε τί κάνει ο καθένας μέσα στο γήπεδο”.

Ο Άρης προσπαθεί να γεμίσει τα αρκετά κενά που υπάρχουν στο ρόστερ αλλά ο Ρόουζ εστιάζει στη δουλειά που πρέπει να γίνει από τους παρόντες. “Δουλεύουμε όσοι είμαστε εδώ. Δεν είναι δική μου δουλειά. Θέλουμε να είμαστε οι καλύτεροι στην Ελλάδα και έτσι πρέπει να δουλεύουμε. Είναι σημαντικό να κρατάς παίκτες και να μην κάνεις συνέχεια αλλαγές. Είναι η ίδια ομάδα. Δεν χρειαζόταν να μιλήσουμε πολύ. Ξέρουμε τί κάνει ο καθένας μέσα στο γήπεδο. Είμαστε ο Άρης, είμαστε μεγάλη ομάδα, να είμαστε στην κορυφή ή το λιγότερο στην τέταρτη θέση. Γι’ αυτό θα παίζουμε”.

To Top