Ρωτήστε τον Πρίττα, κερδίστε τη φανέλα του!

Την ευκαιρία να απευθύνουν τις ερωτήσεις τους στον Σάκη Πρίττα θα έχουν οι φίλαθλοι, αφού ο μέσος του Άρη θα είναι ο επόμενος ποδοσφαιριστής που θα παραχωρήσει μία τέτοια συνέντευξη, στον δικτυακό τόπο της Σούπερ Λίγκας.

Από τη διαδικασία αυτή θα περάσουν παίκτες όλων των ομάδων του πρωταθλήματος, με αλφαβητική σειρά. Έτσι, μετά τον Έιντουρ Γκούντγιονσεν της ΑΕΚ. που έκανε την αρχή, την σκυτάλη παίρνει ο Άρης, τον οποίο θα εκπροσωπήσει ο Πρίττας.

Οι ερωτήσεις μπορούν να υποβάλλονται μέχρι το πρωί της Κυριακής (20/11) και μάλιστα καθεμιά από αυτές θα ισοδυναμεί με συμμετοχή σε κλήρωση, που θα έχει ως έπαθλο μία υπογεγραμμένη φανέλα του παίκτη!

Η σχετική ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας:

«Ο ποδοσφαιριστής του ΑΡΗ Σάκης Πρίττας παραχωρεί τη συνέντευξη της εβδομάδας και θα απαντήσει στις ερωτήσεις των φιλάθλων.

Στείλτε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας www.superleaguegreece.net μέχρι την Κυριακή 20 Νοεμβρίου και ώρα 11:00 μ.μ. το ερώτημα που θέλετε να θέσετε στον ποδοσφαιριστή και μπείτε στην κλήρωση για μια υπογεγραμμένη εμφάνισή του, προσφορά της ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να συμμετάσχετε στην κλήρωση για τη φανέλα, πρέπει να στείλετε πραγματική διεύθυνση e-mail και το όνομά σας».

To Top