Ρονάλντο: «Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η καλύτερη ομάδα στην ιστορία του ποδοσφαίρου»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο χαρακτήρισε τη Ρεάλ Μαδρίτης ως την «καλύτερη ομάδα στην ιστορία ου ποδοσφαίρου», μίλησε για τα χρόνια του στο «Μπερναμπέου», το Κιλιάν Μπαπέ, τον Πέπε, τον Τόνι Κρόος και το δικό του κίνητρο να πρωταγωνιστεί.

Ο διάσημος Πορτογάλος σούπερ σταρ της Αλ Νασρ ανέβασε ένα νέο βίντεο στο κανάλι του στο YouTube με τον Ρίο Φέρντιναντ, στο οποίο μιλούν για όλα αυτά:

«Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο τύπος της ομάδας που δεν τα παρατάει υπό πίεση. Ο κόσμος λέει ότι έχει τύχη στο Champions League, αλλά είναι τύχη, είναι και μυαλό. Είναι προετοιμασμένοι για αυτές τις στιγμές. Το “Μπερναμπέου” έχει αυτή τη διαφορετική αύρα. Η ενέργεια είναι διαφορετική όταν οι μεγάλες ομάδες πάνε εκεί. Βάζουν γκολ, αλλά η πίεση τους επικρατεί. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η καλύτερη ομάδα στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Τώρα, αν λέτε ότι η Ρεάλ Μαδρίτη θα είναι καλύτερη ή όχι, δεν το ξέρουμε. Ο Μπαπέ είναι εκεί τώρα, νομίζω ότι η  Ρεάλ Μαδρίτης θα συνεχίσει να είναι δυνατή, αλλά δεν ξέρω αν θα είναι καλύτερη από πέρυσι. Μόνο ο Θεός ξέρει. Έχουν φανταστικούς παίκτες και ομάδα. Πιστεύω ότι θα είναι ένας από τους καλύτερους στον κόσμο».

To Top