Ρεάλ – Στουτγκάρδη 3-1: Ζορίστηκε η βασίλισσα, αλλά καθάρισε στο φινάλε

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε 3-1 της Στουτγκάρδης στην 1η αγωνιστική της League Phase του Champions League, με τους Ρίντιγκερ (83′) και Έντρικ (90+5′) να απαντούν στο γκολ της ισοφάρισης των Γερμανών.

Η Ρεάλ ίδρωσε, κόπιασε, αγχώθηκε, όμως κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη στην 1η αγωνιστική της League Phase του Champions League. Οι μερένγκες επικράτησαν 3-1 της Στουτγκάρδης, πετυχαίνοντας δύο γκολ στο φινάλε με τον Ρίντιγκερ στο 83′ και τον Έντρικ στο 90+5′. Οι Γερμανοί πίεσαν τους Ισπανούς, με τον Κουρτουά να είναι ήρωας σε αρκετές περιπτώσεις.

Η Ρεάλ τα βρήκε σκούρα από τα πρώτα λεπτά κόντρα στην Στουτγκάρδη, με τους Γερμανούς να αιφνιδιάζουν τους αντιπάλους τους και να έχουν πολύ καλές στιγμές για το γκολ μπροστά από την εστία του Κουρτουά. Ο Βέλγος γκολκίπερ ήταν σωτήριος σε πολλές περιπτώσεις, ενώ στο 28′ ο Ουντάβ είχε δοκάρι.

Λίγο νωρίτερα, ο Εμπαπέ “χόρεψε” την άμυνα της Στουτγκάρδης, όμως ο Νίμπελ νίκησε τον Γάλλο σούπερ σταρ. Στο πρώτο μέρος δόθηκε και πέναλτι στη Ρεάλ, για μαρκάρισμα πάνω στον Ρίντιγκερ, ωστόσο ο VAR φώναξε τον διαιτητή να τσεκάρει τη φάση και πήρε πίσω την απόφασή του.

Η Ρεάλ κατάφερε να πάρει προβάδισμα νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο. Συγκεκριμένα, στο 46ο λεπτό, ο Ο Ροντρίγκο από τα δεξιά πάτησε στην περιοχή και γύρισε προς τον Εμπαπέ, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Αργότερα, η βασίλισσα πάτησε γκάζι και έφτασε κοντά σε δεύτερο γκολ, με τους Γερμανούς να απαντούν με τον Λέβελινγκ στο 60′.

Η Στουτγκάρδη άξιζε ένα γκολ και το πέτυχε στο 68ο λεπτό, “παγώνοντας” το Μπερναμπέου. Ο Λέβελινγκ έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και ο Ουντάβ με το κεφάλι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι Γερμανοί έβαζαν πολύ δύσκολα στους γηπεδούχους, αλλά η βασίλισσα μίλησε στο τέλος. Ο Μόντριτς εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά και ο Ρίντιγκερ με το κεφάλι έκανε το 2-1 για τους γηπεδούχους.

 

To Top