Ρεάλ Μαδρίτης: Στα «ραντάρ» των Μαδριλένων ο Κίμιχ

Στη μεταγραφική λίστα (και) της Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να προστέθηκε ο Ζόσουα Κίμιχ μετά την απρόσμενη απόφαση του Τόνι Κρόος να αποσυρθεί το καλοκαίρι.

Όσο το μέλλον του Ζόσουα Κίμιχ δεν ξεκαθαρίζει στη Μπάγερν Μονάχου, τόσο θα αυξάνονται και οι μνηστήρες που… ορέγονται την υπογραφή του Γερμανού μέσου. Τελευταία που προστέθηκε στη λίστα φαίνεται πως είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του 29χρονου.

Σύμφωνα με τη «BILD» η αποχώρηση του Τόνι Κρόος έχει βάλει σε σκέψεις τους ιθύνοντες της Ρεάλ για την απόκτηση ενός ακόμα μέσου, με την περίπτωση του Κίμιχ να θεωρείται ιδεατή εντός του συλλόγου.

Ο ανταγωνισμός βέβαια που θα συναντήσουν οι Μαδριλένοι εφόσον αποφασίσουν να προχωρήσουν είναι μεγάλος! Εκτός από τη Μπάγερν που παλεύει να έρθει σε συμφωνία με τον Γερμανό για την ανανέωση του συμβολαίου του, την ίδια στιγμή Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ και Μπαρτσελόνα φέρονται έτοιμες να κάνουν γερή κρούση για την υπογραφή του.

Τη φετινή σεζόν ο Κίμιχ κατέγραψε συνολικά 43 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη Μπάγερν Μονάχου με απολογισμό δυο γκολ και δέκα ασίστ.

 

To Top