Ρεάλ Μαδρίτης: Η «τρελή» τιμή πώλησης της φανέλας του Εμπαπέ

Η «βόμβα» έσκασε και ο Κιλιάν Εμπαπέ έγινε παίκτης της Ρεάλ, ντύθηκε στα λευκά της Μαδρίτης! Για να ντυθούν με την ίδια εμφάνιση πάντως και οι… κοινοί θνητοί θα πρέπει να επενδύσουν ένα «τρελό» ποσό. Ήδη οι φανέλες του Γάλλου σταρ με το Νο.9 γίνονται ανάρπαστες, όμως οι τιμές τους δεν παύουν να «τρομάζουν».

Αυτή τη στιγμή στην επίσημη ιστοσελίδα της Βασίλισσας υπάρχουν ούτε μια, ούτε δύο, αλλά έντεκα διαφορετικές εκδόσεις της πρώτης εμφάνισης, της κλασικής λευκής, της Ρεάλ με το όνομα του Εμπαπέ! Αυτές ξεκινούν από τα 80 ευρώ, που είναι η τιμή της… βρεφικής φανέλας, και φτάνουν να αγγίζουν μέχρι και τα 180 ευρώ!
Ουσιαστικά, πλέον οι επίσημες εμφανίσεις που μπορεί ένας οπαδός να αγοράσει χωρίζονται στις «authentic» – όπως τις έχει βαφτίσει η Adidas – και στις μη-«authentic». Οι «authentic» ακολουθούν τις υψηλότερες προδιαγραφές, είναι αυτές που φορούν και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές στους αγώνες και φυσικά πρόκειται για αυτές που πωλούνται πιο ακριβά.

Για παράδειγμα, μια κοντομάνικη «authentic» εμφάνιση κοστίζει 170 ευρώ, ενώ μια… ταπεινή φανέλα του κοστίζει 120 ευρώ. Φυσικά, το κόστος κάθε εμφάνισης μπορεί να εκτοξευτεί περαιτέρω (μέχρι και 195 ευρώ) αν προστεθούν τα σήματα του Champions League ή της La Liga στα μανίκια.

Οι εμφανίσεις του Εμπαπέ στη Ρεάλ και οι τιμές τους:

Μπαπέ - Εμφανίσεις Ρεάλ

To Top