Ραντεβού ομάδας και κόσμου στη Μίκρα!

Το τελευταίο παιχνίδι για το 2012 δίνει η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Άρη το προσεχές Σάββατο κόντρα στον Ηρακλή. Ο κόσμος καμαρώνει για την πορεία της ομάδας και ετοιμάζεται να βρεθεί στο πλευρό της!

Όπως είναι γνωστό η αναμέτρηση στο κλειστό της Μίκρας θα ξεκινήσει στις 7μ.μ.

Η ομάδα του Γιώργου Γιάτση θέλει να πετύχει μια ακόμη προκειμένου να εδραιωθεί στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και παράλληλα να αποχαιρετήσει με τον καλύτερο τρόπο το 2012, δίνοντας χαρά και περηφάνεια στον κόσμο της.

Ο αγώνας (με δεδομένο ότι το Σάββατο δεν έχει υποχρεώσεις ούτε η ομάδα ποδοσφαίρου, αλλά ούτε κι αυτή του μπάσκετ) αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους φίλους του Άρη να γεμίσουν το γήπεδο της Μίκρας, και να «σπρώξουν» με τη συμπαράσταση τους την ομάδα σε μία ακόμη νίκη.

Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά στο blog του στο PRESSARIS ο Γιάννης Χαριτωνίδης: «Ένα είναι το ραντεβού: Σάββατο 22 Δεκεμβρίου στο γήπεδο της Μίκρας! Πρέπει στο γήπεδο μας να μην πέφτει καρφίτσα. Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος μας θα μας δώσει την ώθηση που χρειαζόμαστε, για να κερδίσουμε και να περάσουμε όλοι μας όμορφα Χριστούγεννα»!

 

To Top