Ραντεβού με την… ΑΕΚ και αναζήτηση εκκαθαριστών με deadline!

H πρόταση του Γιώργου Γαλανού για την ΠΑΕ Άρης, καθώς και κάποιες απαντήσεις (άσχετα εάν έπεισαν ή όχι) σε ερωτήματα μελών καθόρισαν το στίγμα των προθέσεων του.

Συμπληρωματικά, υπήρξε και τοποθέτηση του Περικλή Τράιου, σχετικά με την πρόταση αυτή. Σε γενικές γραμμές, ειπώθηκαν αυτά που έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο 48ωρο.

Η πρόταση αφορά συμμετοχή της ομάδας στη Γ΄ εθνική και: “άμεση καταβολή 1.000.000 ευρώ χωρίς να τα πάρει πίσω. Πρότεινε στους βετεράνους, τριμελή επιτροπή που θα ελέγχει το διοικητικό του έργο και τη διοικητική παρουσία. Η ομάδα πρέπει να είναι πρωταγωνίστρια και να βγει άμεσα στη Β΄Εθνική, αλλά πάνω απ’ όλα πρέπει να υπάρχει ενότητα”.

Ήδη, όπως έγινε γνωστό στη συνέλευση θα υπάρξει μέχρι την Δευτέρα ραντεβού με τους νομικούς της ΑΕΚ για να πάρουν πλήρη εικόνα σχετικά με το θέμα της εκκαθάρισης στη Γ’ εθνική, ενώ είναι μείζονος σημασίας το θέμα των δυο εκκαθαριστών που απαιτούνται σε αυτό το σενάριο, οι οποίοι βάζουν το “κεφάλι τους στην λαιμητόμο”.

Κατά δήλωση του Γαλανού έχει βρεθεί ο ένας και αναζητείται ο άλλος, αλλά σίγουρα πρόκειται για μια εξόχως δύσκολη υπόθεση, που μπορεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα.

Όλα πρέπει να γίνουν άμεσα σύμφωνα με την πλευρά Γαλανού και γι αυτό έδωσε deadline μέχρι τις 23 Ιουνίου, μια και όπως ειπώθηκε και χθες: “Στην επικείμενη γενική συνέλευση της ΕΠΟ (στις αρχές Ιουλίου) θα αποφασιστεί πως όποια ομάδα χρεοκοπεί και πέφτει στη Γ’ Εθνική, θα πρέπει να μένει εκεί για 30 μήνες!”. Με απλά λόγια, θα πρέπει και εκεί ο Άρης να είναι έτοιμος και δυνατός, ώστε να ζητήσει να μην περάσει μια τέτοια απόφαση…

To Top