Ράγισαν καρδιές και στο Νέο Ηράκλειο για τον Άλκη! Φιλικό μνήμης, σεβασμός και υπόκλιση στον Άρη (PRESSARIS-photos)

Ράγισαν καρδιές και στο Νέο Ηράκλειο για τον Άλκη στο σημερινό φιλικό μνήμης… Σεβασμός και υπόκλιση στον Άρη στο ποδοσφαιρικό φιλικό, αλλά και στο ραντεβού ανθρωπιάς των βετεράνων του Νέου Ηρακλείου και του Άρη!

Όμορφες στιγμές, ανθρώπινες, συγκινητικές εκτυλίχθηκαν σήμερα στο γήπεδο του Πράσινου Λόφου. Η ποδοσφαιρική σύγχρονη ιστορία του Άρη αποδέχθηκε την τιμητική πρόσκληση και αγωνίστηκαν στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση: “Να μπορούμε όλοι ελεύθερα να λέμε τι ομάδα είμαστε χωρίς φόβο. Δυστυχώς έχουμε φτάσει σε μια εποχή που φοβόμαστε να πούμε τι ομάδα είμαστε. Να φορέσουμε το κασκόλ ή την μπλούζα της αγαπημένης μας ομάδας και να πάμε στο γήπεδο. Υπάρχει φόβος. Αυτό πρέπει να σταματήσει. Ζούμε σε μια δημοκρατική χώρα και ο καθένας θα πρέπει να λέει και να εκφράζει τα θέλω και τα πιστεύω του ελεύθερα”!

Η φιλοξενία των ανθρώπων του Νέου Ηρακλείου με επικεφαλής τον Κώστα Κλειδαρά ήταν εξαιρετική, ενώ για μια ακόμη φορά, πέρα από τη συγκίνηση για την τραγωδία με τον Άλκη Καμπανό, “κατατέθηκε” ο σεβασμός και η αναγνώριση στον Άρη!

Για την ιστορία διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιώργος Μποροβήλος.

Δείτε φωτογραφίες από την όμορφη ποδοσφαιρική εκδήλωση, μέσα από τον φακό του PRESSARIS:

 

To Top