“Ράγιο Βαγιεκάνο… καλεί Αγκάνθο” γράφουν οι Ισπανοί!

Ο Νταβίντ Αγκάνθο είναι στο στόχαστρο της Ράγιο Βάγιεκάνο σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα της «Rayo NOticias» (σελίδα που φιλοξενεί νέα της ισπανικής ομάδας στο twitter) η Ράγιο έχει στη λίστα της μαζί με τον επιθετικό του Αρη και τον Αντρίγια Ντελίμπασιτς (έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της ΑΕΚ), αλλά και τον Χούλι (παίκτης της Αλκορόν).

Αναλυτικά η «Rayo NOticias» γράφει :

«Βλέποντας πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα στο μεταγραφικό παζάρι για τη Ράγιο, ο Φελίπε σκέφτεται σοβαρά την επιστροφή έναν εκ των Ντελίμπασιτς, Χούλι ή Αγκάνθο».

Εκείνο που αξίζει επιπλέον σχολιασμού είναι το γεγονός ότι τη συγκεκριμένη είδηση αναπαρήγαγε και ο Νταβίντ Αγκάνθο μέσω twitter! Ο Νταβίντ Αγκάνθο πέρασε τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του στην Ράγιο Βαγεκάνο. Με αφορμή την επιστροφή του πριν μερικές μέρες στο Βαγιέκας και τη συμμετοχή του στο φιλικό παιχνίδι των επίλεκτων ομάδων Μαδρίτης – Ανδαλουσίας, ο επιθετικός του Άρη είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει πως… λατρεύεται και στην πατρίδα του εκτός από την Θεσσαλονίκη.

Τέλος, σημειώνεται ότι ο επιθετικός του Αρη χαίρει της εκτίμησης και του αθλητικού διευθυντή της Ράγιο, Φελίπε Μινιάμπρες. Στη Ράγιο αγωνίζεται και ο Νέρι Καστίγιο

To Top