Πόλο ανδρών: Παραμένει στον Άρη ο Νίκος Μαρίνης

Συνεχίζουν μαζί και τη νέα σεζόν Άρης και Νίκος Μαρίνης.

Η ανακοίνωση:

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το τμήμα Πόλο Ανδρών ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας με τον Νίκο Μαρίνη.

Ο Νίκος Μαρίνης θα παραμένει για τέταρτη συνεχόμενη χρόνια ως συνεργάτης στο πλευρό του προπονητή Κώστα Παυλίδη, στο προπονητικό επιτελείο.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΑΡΗ, ο Νίκος Μαρίνης δήλωσε:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που για ακόμα μια χρόνια θα βρίσκομαι στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας του ΑΡΗ . Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Στόχος και τη φετινή χρόνια να δουλέψουμε σκληρά και να διεκδικήσουμε την άνοδο».

Πόλο Ανδρών: Παραμένει στον Άρη ο Νίκος Μαρίνης

Ο Α.Σ. Άρης και το τμήμα πόλο Ανδρών ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας με τον Νίκο Μαρίνη.

Ο Νίκος Μαρίνης θα παραμένει για τρίτη συνεχόμενη χρόνια ως συνεργάτης στο πλευρό του προπονητή Κώστα Παυλίδη, στο προπονητικό επιτελείο του Άρη.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Άρη, ο Νίκος Μαρίνης δήλωσε:

«Ακόμα μια χρόνια φτάνει στο τέλος της (μένουν οι τελικές φάσεις των εφήβων και των παίδων). Μια χρόνια με απόλυτα θετικό πρόσημο για την ομάδα μας σε όλα τα επίπεδα και πιστεύω θα αποτελέσει ένα σκαλοπάτι για την επόμενη χρόνια που περιμένουμε ακόμα μεγαλύτερα πράγματα.

Από τη μεριά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο το Α.Σ Άρης, κ. Ελευθέριο Αρβανίτη, αλλά και τον ταμία του συλλόγου, κ. Αλέξανδρο Γκαντώνα, για την εμπιστοσύνη να συνεχίσουμε και τη νέα χρόνια μαζί. Ακόμα θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον συνεργάτη μου, κ. Κωνσταντίνο Παυλίδη, για την εξαιρετική συνεργασία όλη τη χρόνια αλλά και τους κ.κ. Χατζίδη Παναγιώτη και Τσολακούδη Παναγιώτη για την άψογη συνεργασία που είχαμε. Τέλος, θα ήθελα να πω και ένα ευχαριστώ στον κόσμο του Άρη που μας στήριξε και μας βοήθησε τη φετινή χρονιά και περιμένουμε αντίστοιχη στήριξη και στη νέα σεζόν που ακολουθεί».

To Top