ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πυροβολήθηκε παίκτης της Ντιναμό Δρέσδης

Ο ποδοσφαιριστής της Ντινάμο Δρέσδης, Μαρκ Βοχς, έπεσε θύμα πυροβολισμών, έξω από κατάστημα που ανήκει στη θεία του, με την τελευταία να χάνει τη ζωή της!

Ο αμυντικός της Ντινάμο Δρέσδης, Μαρκ Βοχς, δέχθηκε πυροβολισμούς την ώρα που βρισκόταν έξω από το κατάστημα της θείας του, στην πόλη Βισμπάντεν της Γερμανίας, δίπλα στη Φρανκφούρτη.

Σύμφωνα με τα τοπικά ρεπορτάζ, η θεία του έπεσε νεκρή κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών, ενώ ένας ακόμη υπάλληλος του καταστήματος (πιθανόν ο σύζυγός της), έχει τραυματιστεί και διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Η μοναδική θετική είδηση προκύπτει από την κατάσταση του 21χρονου ποδοσφαιριστή, καθώς οι προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν εν ζωή “καρποφόρησαν”, παρά το γεγονός ότι η σφαίρα τον είχε τραυματίσει σοβαρά.

“Είμαστε σοκαρισμένοι, μπερδεμένοι και βαθύτατα επηρεασμένοι. Σύσσωμη η οικογένεια της Ντιναμό στέκεται δίπλα στον Μαρκ και στην οικογένειά του. Θα είμαστε εκεί για οποιαδήποτε βοήθεια και υποστήριξη χρειαστούν”, δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε στη “Bild”: “Το κίνητρο πίσω από αυτό είναι ασαφές. Τώρα ψάχνουμε για τους δράστες, χρησιμοποιώντας ακόμη και ελικόπτερα”.

Ο Βοχς μεταγράφηκε από τη Μάιντς στην Ντινάμο Δρέσδης (Bundesliga II) το περασμένο καλοκαίρι. Αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ και είναι γεννημένος στις 10 Ιουλίου του 1995.

Πηγή: sport24.gr

To Top