ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρώτο φιλικό του Άρη μπροστά στον κόσμο του κόντρα στην Ελμπασάνι (20:00, PRESSARIS LIVE)

Το πρώτο… ραντεβού Άρη και κόσμου για τη νέα σεζόν έφτασε… Η κιτρινόμαυρη ομάδα θα αντιμετωπίσει σε φιλικό την Αλβανική Ελαμπασάνι. Θα είναι το τέταρτο φιλικό της καλοκαιρινής προετοιμασίας και το πρώτο στο Κλεάνθης Βικελίδης στις 20:00 (PRESSARIS LIVE).

Ο Άρης ανεβάζει ρυθμούς είναι ξεκάθαρο ότι Μάγιο και Μόντσου θα έχουν χρόνο συμμετοχής στο φιλικό. Χρόνος άλλωστε για.. χάσιμο δεν υπάρχει.

Σε σχέση με την Ολλανδία επέστρεψε το περασμένο Σάββατο στις προπονήσεις με τους Μόντσου και Μάγιο να αποτελούν δύο νέα πρόσωπα, αν και η ομάδα έχει μείνει πίσω μεταγραφικά και κάνει το τελικό ντεμαράζ στις δύο εβδομάδες που έχουν απομείνει μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.

Είναι δεδομένο λοιπόν ότι ο Άκης Μάντζιος περιμένει να τους χρησιμοποιήσει στο σημερινό φιλικό με την Ελμπασάνι στο Κλεάνθης Βικελίδης, αλλά και στην πρόβα τζενεράλε με την Λαμία στις 10/8 για την άμεση ενσωμάτων των δυο αποκτημάτων, προσδοκώντας ότι θα έρθει άμεσα και ο Σιφουέντες, όπως και άλλοι νέοι παίκτες για την ενίσχυση της ομάδας.

Στην Ολλανδία ο Άρης αγωνίστηκε με Άλκμααρ (ήττα 1-2), Ντόρντρεχτ (0-0) και με την Μπρέντα (νίκη 2-1). Άλκμααρ και Μπρέντα είναι έτοιμες να ξεκινήσουν το πρωτάθλημα της χώρας τους, ενώ η Ντόρντρεχτ θεωρείται από τις ομάδες που θα ζητήσουν με αξιώσεις την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Η λογική δείχνει ότι σήμερα ο Νταρίντα θα είναι απών από το σημερινό παιχνίδι, μια και βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας μετά τον τραυματισμό του στον αστράγαλο στην Πτολεμαΐδα.

*Διαιτητής του φιλικού αγώνα ορίστηκε ο Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας) με βοηθούς τους Λάζαρο Δημητριάδη, Κωνσταντίνο Νικολαΐδη (Μακεδονίας) και 4ο διαιτητή τον Αθανάσιο Μπουτσίκο (Μακεδονίας).

 

To Top