ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρώτο φιλικό τεστ… προσαρμογής του Άρη με ελλείψεις κόντρα στην Άλκμααρ (19:30, PRESSARIS LIVE)

Πρώτο φιλικό… προσαρμογής του Άρη με ελλείψεις κόντρα στην Άλκμααρ σήμερα (19:30, PRESSARIS LIVE) στο «Complex VV Dirkshorn», έξω από το Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου βρίσκεται στην Ολλανδία με δεδομένα μεταγραφικά κενά, με μοναδικό για την ώρα νέο πρόσωπο τον Κλέιτον Ντιαντί και χωρίς τον τραυματία Βλάντιμιρ Νταρίντα που έμεινε στη Θεσσαλονίκη.

Θα είναι το πρώτο φιλικό τεστ, στο οποίο θεωρητικά όλοι θα περίμεναν περισσότερα νέα πρόσωπα (ο Σίστο που ανακοινώθηκε και ο Σισέ που είναι προ των πυλών συμμετέχουν), μοιραία μπαίνει στη λογική της διαχείρισης του ρόστερ από τον προπονητή του Άρη με ένα κράμα παλιών και παιδιών από την Κ19 που συμμετέχουν στην προετοιμασία, με ό,τι συνεπάγεται αυτό αγωνιστικά.

Στην Ολλανδία αυτήν τη στιγμή βρίσκονται οι εξής ποδοσφαιριστές: Κουέστα, Κυριαζής, Κουτρουλίδης (τερματοφύλακες), Μοντόγια, Φεράρι, Φατόρε, Μπράμπετς, Ρόουζ, Βέλεθ, Ζουλ, Πάβιτσιτς, Πάρντο, Μάνου Γκαρθία, Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο, Σαμόρα, Μορόν, Νταιντίν, Φετφατζίδης, Παναγίδης, Αγοραστός, Σεβαστίδης, Χαρούπας, Μεμέτογλου, Καραμανλής.

Το σημερινό φιλικό κόντρα στην Άλκμααρ θα είναι το πρώτο από τα τρία επί Ολλανδικού εδάφους. Ακολουθούν τα τεστ με την Ντόρντρεχτ  (27/07, 16:00) και την Μπρέντα (30/07, 20:30).

To Top