Πρώτη συζήτηση Άρη – Μποχωρίδη για το συμβόλαιο

Σε 15 μέρες από σήμερα θα κληθεί – βάσει νόμου – ο Λευτέρης Μποχωρίδης να υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο και προς αυτή την κατεύθυνση έγινε χθες μια πρώτη συζήτηση μεταξύ του εκπροσώπου του παίκτη και του προέδρου της ΚΑΕ, Γιάννη Δαμιανίδη.

1,90 πληρώνει ο «άσος» του Άρη κόντρα στον Αστέρα. Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Ο Μποχωρίδης συμπληρώνει στις 18 Απριλίου τα 18 του χρόνια και θα πρέπει να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο στον Άρη βάσει των κανονισμών που διέπουν το επαγγελματικό μπάσκετ. Ο εκπρόσωπος του παίκτη ήρθε χθες σε μια πρώτη επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Γιάννη Δαμιανίδη για να συζητήσουν τους όρους και τις λεπτομέρειες του συγκεκριμένου συμβολαίου.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις και τις πληροφορίες, η συγκεκριμένη υπόθεση δεν πρόκειται να γίνει “σήριαλ”, όπως συνέβη πέρσι με τον Λίνο Χρυσικόπουλο. Ο Μποχωρίδης έχει διαπιστώσει ότι μπορεί να έχει ενεργό ρόλο στην ομάδα, έχει ήδη λεπτά συμμετοχής από φέτος – ειδικά από το δεύτερο μισό της χρονιάς, όταν και αποχώρησε ο Τζέιμς – και βλέπει τον εαυτό του στην ανδρική ομάδα ως μια συνέχεια των ετών που πέρασε στα τμήματα υποδομής.

To Top