Πρώτη ενέργεια Μαρινάκη πλέι οφ 1-4 για πρωτάθλημα και 5-8 για Ευρώπη

Μήνυμα ενότητας θέλησε να στείλει ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Αμέσως μετά την εκλογή του ως πρόεδρος της Stoiximan Super League, ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού απευθύνθηκε στις υπόλοιπες ομάδες και ζήτησε να πάνε όλοι μαζί για το καλό του ποδοσφαίρου.

«Πάμε όλοι μαζί για το καλό του ποδοσφαίρου. Το ποδόσφαιρο πρέπει να είναι πραγματικά αυτοδιοίκητο και μακριά από πολιτικούς και κυβερνήσεις. Να πάμε σε μια καλύτερη μέρα για όλο το επαγγελματικό ποδόσφαιρο», ήταν τα λόγια του στην τηλεδιάσκεψη που έγινε για την εκλογή του νέου προέδρου.

Την ίδια ώρα σύμφωνα με τα όσα διαρρέονται ο Μαρινάκης θα κινηθεί άμεσα, προχωρώντας σε τρεις ενέργειες. Αρχικά, θέλει να έρθουν νέα έσοδα στον συνεταιρισμό από χορηγίες. Δεύτερον, επιθυμεί να γίνει νέο φορμάτ στα playoffs, με τη διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου των ομάδων που θα τερματίσουν στο 5-8. Δηλαδή, να υπάρξουν τρία μίνι τουρνουά (1-4 για πρωτάθλημα, 5-8 για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, 9-14 για τον υποβιβασμό).

Επίσης, ο κ. Μαρινάκης θέλει να γίνουν συνεργασίες με τη νέα ΕΠΟ και τη Super League 2, αλλά και τα UEFA-FIFA ώστε να φτιαχτεί ένα επαγγελματικό πλαίσιο που θα οδηγήσει αρχικά το ελληνικό ποδόσφαιρο στο top 10 του ranking της UEFA.

To Top