Πρώην παίκτης της Άρσεναλ και της Τότεναμ χτύπησε δίχρονο κορίτσι μέχρι που έμεινε σε κώμα

Ο πρώην παίκτης της Τότεναμ και της Άρσεναλ. Κίρναν Χιουζ-Μέισον προκάλεσε μη αναστρέψιμη εγκεφαλική βλάβη στην κόρη της πρώην κοπέλας του.

Ο Κίρναν Χιουζ-Μέισον κρίθηκε ένοχος για έντονη βιοπραγία και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης σε ένα δίχρονο κοριτσάκι.

Ο 32χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, που έπαιζε στις ομάδες νέων της Άρσεναλ και της Τότεναμ και αγωνίστηκε επίσης επαγγελματικά με τη Μίλγουολ, προκάλεσε μη αναστρέψιμες εγκεφαλικές κακώσεις στην κόρη της πρώην κοπέλας του, η οποία έκτοτε χρειάζεται ιατρική φροντίδα όλο το 24ωρο.

Στις 31 Ιανουαρίου 2020, οι γιατροί που ήρθαν για να βοηθήσουν το κορίτσι στο Έσσεξ ανακάλυψαν έως και 17 διαφορετικά τραύματα, στα πόδια, το πρόσωπο και το στήθος της και οι γιατροί συνέκριναν τη ζημιά του κοριτσιού με αυτά που προκλήθηκαν έπειτα από «πτώση από πολλούς ορόφους ή τροχαίο ατύχημα με μεγάλη ταχύτητα».

Σύμφωνα με την ιατρική έκθεση, το κορίτσι υπέστη αυτά τα τραύματα και τα τραύματα κατά τη διάρκεια κακοποίησης που διήρκεσε τουλάχιστον έξι μήνες.

Η αστυνομία βρήκε γραπτά μηνύματα που έστειλε ο Κίρναν Χιουζ-Μέισον σε έναν φίλο του στα οποία έγραφε ότι «το κορίτσι πραγματικά με έχει νευριάσει» και «Θα τη χτυπήσω».

Ο πρώην παίκτης της Championship (EFL), ο οποίος έπαιξε για τις Γκρίμσμπι, Γουέλινγκ, Κέτερινγκ, Μέιντστοουν, Λέρχεντ, Γκρέις και Μπάρκινγκ, θα ακούσει την ποινή του στις 10 Σεπτεμβρίου.

To Top