Πρότειναν νέο διακανονισμό στον Φατί, αλλά…

Ο Ρικάρντο Φατί και ο Φράνσις Ντίκο άνοιξαν τον δεύτερο… χορό των προσφυγών στον Άρη. Συνολικά οι δυο ζητούν 1.170.000 ευρώ από την ΠΑΕ! Σήμερα το μεσημέρι έγινε νέα συνάντηση Αθανασιάδη και Φατί, προκειμένου να βρεθεί συμβιβαστική λύση, όμως το θέμα παραμένει ανοιχτό.

Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Συγκεκριμένα στη 1 το μεσημέρι συναντήθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ ο Φατί συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ.

Η πλευρά της διοίκησης ζήτησε από τον Γάλλο μέσο να αποσύρει την προσφυγή προσφέροντας του νέο διακανονισμό, με την υπόσχεση ότι μέσα στις επόμενες δέκα μέρες θα πάρει το 40% την αρχικά συμφωνηθείσα δόση. Παράλληλα του ζητήθηκε να δείξει τη μεγαλύτερη δυνατή κατανόηση, λόγω των πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ομάδα.

Ο Φατί υπογράμμισε ότι η προηγούμενη συμφωνία που έγινε δεν τηρήθηκε στο παραμικρό, μια και όπως είπε: «δεν έχω εισπράξει ούτε ευρώ», θέτοντας θέμα αξιοπιστίας των διοικητικών δεσμεύσεων! Ο Γάλλος επιφυλάχθηκε να συζητήσει με τον ατζέντη του και εφόσον πάρει κάποια χρήματα στο χέρι, να σκεφτεί ποια στάση θα κρατήσει.

Πρόκειται, σίγουρα, για ένα ανοιχτό και πολύ δύσκολο θέμα-αγκάθι για τους κίτρινους.

Για το θέμα του Ντίκο δεν έγινε η παραμικρή συζήτηση. Υπενθυμίζεται ότι ο Φατί με την προσφυγή του αξιώνει 820.000 ευρώ, ενώ ο Ντίκο 350 ευρώ!

To Top