Πρόταση Άρη στον Εργοτέλη για αγορά του Κατσικοκέρη! Συμφωνία με τον παίκτη, το… μπαλάκι στους Κρητικούς

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στην ΠΑΕ Άρης λίγο μετά τις έντεκα το βράδυ. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι των κίτρινων συναντήθηκαν με τον ατζέντη του Κατσικοκέρη, Νίκο Ζαφειρόπουλο. Οι κίτρινοι έκαναν το βήμα παραπάνω και κατέθεσαν επίσημη πρόταση στον Εργοτέλη για την αγορά του παίκτη! 

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο εκπρόσωπος του Νίκου Κατσικοκέρη, παλιός τερματοφύλακας αρκετών ομάδων της μεγάλης κατηγορίας, Νίκος Ζαφειρόπουλος, προκειμένου να συζητήσει με τους ανθρώπους του Αρη. Όπως κι έγινε. Το ενδιαφέρον των κιτρίνων είναι δεδομένο για τον Κρητικό επιθετικό, ο οποίος με τη σειρά του, επιθυμεί να πραγματοποιηθεί αυτή η μεταγραφή και δεν το έχει κρύψει.

Εμπόδιο αποτελούσαν οι απαιτήσεις του Εργοτέλη, οι διοικούντες του οποίου ξεκαθάρισαν πως δεν δανείζουν τον παίκτη, παρά μόνο συζητούν την πώλησή του. Ο Άρης έκανε το επόμενο βήμα! Οι κίτρινοι προσφέρουν ένα βάσει των δυνατοτήτων τους χρηματικό ποσό μαζί τρεις έως τέσσερις παίκτες (ο ένας είναι ο Κοτσώνης, όπως έχει γραφτεί) ως δανεικούς ή ελεύθερους στην Κρητική ομάδα, προκειμένου να αποκτήσουν με ελεύθερη μεταγραφή τον 24χρονο επιθετικό!

Η διοίκηση του Άρη έχει συμφωνήσει με τον Νίκο Κατσικοκέρη και περιμένουν πλέον την απάντηση του Εργοτέλη. Αυτή αναμένεται να έρθει την Τρίτη.

 

To Top