Πρόμπιερζ: “Έτοιμοι για την πρόκληση, δεν φοβόμαστε τίποτα”

“Είμαστε έτοιμοι για την πρόκληση, δεν φοβόμαστε τίποτα”. Λόγια του Μίχαλ Πρόμπιερζ για τον αυριανό αγώνα του Άρη με τον Παναθηναϊκό στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Ο Πολωνός τεχνικός εμφανίστηκε αισιόδοξος και αποφασισμένος να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη επί του πρωτοπόρου και αήττητου Παναθηναϊκού. Όπως ο ίδιος είπε… τα υπόλοιπα στο γήπεδο.

Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ τόνισε στην κάμερα της NOVA αρχικά πως “ελπίζω να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι. Περιμένουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και θα κάνουμε το παν ώστε στο τέλος να φύγει ικανοποιημένος. Ένα τέτοιο παιχνίδι είναι πρόκληση για όλους. Μπορούμε να κερδίσουμε και θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Στόχος μας είναι να βάλουμε ένα γκολ παραπάνω από τον αντίπαλο για να πετύχουμε το στόχο μας. Ελπίζω να είναι μία συννεφιασμένη Κυριακή για τον Παναθηναϊκό”.

Ρωτήθηκε για τον καταρτισμό της 11αδας κι αν θα υπάρξουν αλλαγές, αλλά απέφυγε να δώσει σαφή απάντηση: “Το αν θα υπάρξουν αλλαγές ή όχι θα το δείτε το βράδυ της Κυριακής, την ώρα του αγώνα. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα προσπαθήσουμε να χτυπήσουμε τον Παναθηναϊκό στα αδύνατα σημεία του και να περιορίσουμε τα δυνατά του χαρακτηριστικά. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο. Είμαστε έτοιμοι για αυτή την πρόκληση και δεν φοβόμαστε τίποτα”.

Ρωτήθηκε για την ήττα από τον Πανιώνιο την περασμένη βδομάδα και απάντησε πως “η αλήθεια είναι ότι περίμενα περισσότερα στα δύο ματς με τον ΟΦΗ και τον Πανιώνιο. Περίμενα έξι βαθμούς και όχι τρεις. Από την άλλη, είναι προτιμότερο μία νίκη και μία ήττα από δύο ισοπαλίες, αφού θα παίρναμε δύο βαθμούς. Εγώ πάντως ήθελα έξι βαθμούς”.

To Top