Πρόκριση στους “8” του Swiss Open για τα αδέρφια Τσιτσιπά

Μετά από σπουδαία μάχη 85 λεπτών, τα αδέρφια Τσιτσιπά λύγισαν τους Νικολάς Μπαριέντος/Λουκ Τζόνσον με 4-6, 6-3, 14-12 στην πρεμιέρα τους στη διοργάνωση και θα περιμένουν τώρα τους νικητές του αγώνα Μπορτολέτι/Ρόμιος/Μπέγκεμαν/Κορνέα.

Στέφανος και Πέτρος έκαναν ανασύνταξη δυνάμεων μετά την απώλεια του πρώτου σετ και ήταν η καλύτερη ομάδα στο δεύτερο, με αποτέλεσμα να φέρουν το ματς στα ίσα και να λυθούν οι διαφορές στο σούπερ τάι μπρέικ.

Εκεί έχασαν δύο φορές το προβάδισμα με μίνι μπρέικ και χρειάστηκε να σώσουν τρία ματς πόιντ των αντιπάλων τους (που στο ένα είχαν και το σερβίς) , για να φτάσουν τελικά στο καθοριστικό μίνι μπρέικ στο 12-12, το οποίο τους έδωσε την ευκαιρία να σερβίρουν για τη νίκη στο δεύτερο ματς πόιντ τους.

Στο τουρνουά αυτό γίνεται η πρόβα των δύο αδερφών για τη συνεργασία τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Θυμίζουμε ότι πριν μερικές εβδομάδες είχαν πραγματοποιήσει εξαιρετική πορεία στα ίδια γήπεδα, φτάνοντας στα προημιτελικά του Roland Garros.

O Στέφανος παίζει και στα μονά του Γκστάαντ (ATP 250) και αύριο (17/7, 16.00) θα κάνει πρεμιέρα κόντρα στον Χαμάντ Μετζέντοβιτς.

To Top