Πρόεδρος Ομοσπονδίας Μπάσκετ Βουλγαρίας: «O Βεζένκοφ είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης»

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας μπάσκετ της Βουλγαρίας, Γκιόργκι Γκλούτσκοφ, παραχώρησε συνέντευξη στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον πρώην μπασκετμπολίστα του Άρη Σάσα Βεζένκοφ.

«O Βεζένκοφ είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης» είπε αρχικά.
«Το εύκολο, ο εύκολος δρόμος είναι να γυρίσει πίσω. Στην Ελλάδα, ίσως στον Ολυμπιακό. Το δύσκολο είναι να μείνει εκεί και να αγωνιστεί, να παλέψει. Είναι πάντα δύσκολη η πρώτη χρονιά, ιδιαίτερα για παίκτες από την Ευρώπη.
Ξέρω κάποιους συνειρμούς που μπορούν να δημιουργούνται. Η περίπτωση του Αντετοκούνμπο ήταν διαφορετική» πρόσθεσε και συνέχισε:
«Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι πρέπει να προσπαθείς κάθε μέρα, σε κάθε προπόνηση, να είσαι συγκεντρωμένος στο στόχο σου. Εγώ πιστεύω ότι τελικά θα μείνει.
Ξέρει ότι είναι σημαντικό για εκείνον. Είναι επίσης σημαντικό για τη Βουλγαρία, τα Βαλκάνια, την Ευρώπη. Αυτό το βραβείο που κρατάω λοιπόν στα χέρια μου, ένα δικό του βραβείο, αυτό δείχνει την αξία του αθλητή.
Αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης στην Euroleague της περασμένης σεζόν, θεωρώ ότι θα μπορέσει να προσαρμοστεί και να διακριθεί. Είναι έξυπνος παίκτης με ταλέντο».

 

To Top