Πρόεδρος Μίλαν: «Το κλαμπ σώθηκε από την πτώχευση την τελευταία στιγμή»

Για την κάκιστη οικονομική κατάσταση της Μίλαν τα τελευταία χρόνια μίλησε ο νυν πρόεδρος της ομάδας, Πάολο Σκαρόνι, ο οποίος αποκάλυψε πως οι Ροσονέρι βρέθηκαν δευτερόλεπτα μακριά από την πτώχευση.

Η οικονομική σταθερότητα της Μίλαν έχει πέρασει από χίλια κύματα τα τελευταία χρόνια, με τον σύλλογο να υποφέρει από οικονομικά προβλήματα που τον βύθισαν αγωνιστικά ανά καιρούς σε Ιταλία και Ευρώπη.

Το τελευταίο διάστημα μια ανάκαμψη φαίνεται στον οριζόντα, σαν ένα ουράνιο τόξο μετά από μια ισχυρή καταιγίδα! Κι αν όλα αυτά ίσως ακούγονται σε μερικούς ως υπερβολικά, ο πρόεδρος της Μίλαν, Πάολο Σκαρόνι, διαλύει όλες τις αμφιβολίες αποκαλύπτοντας τη σκληρή πραγματικότητα που είχε να διαχειριστεί το κλαμπ.

Σε σχετικές του δηλώσεις ο Σκαρόνι μίλησε για την άθλια οικονομική κατάσταση που πέρασε το κλαμπ επί εποχής του Κινέζου Γιονγκχόν Λι, τονίζοντας πως η Μίλαν σώθηκε από πτώχευση την τελευταία στιγμή.

«Η ιστορία μου με τη Μίλαν ξεκίνησε σε εκείνη την άθλια εποχή του Γιονγκχόν Λι. Μπήκα στο Διοικητικό Συμβούλιο εκπροσωπώντας την Έλιοτ και πραγματικά έζησα μια παθιασμένη χρονιά. Υπήρχε μια σειρά από υποχρεώσεις που έπρεπε να εκπληρώσουμε και οι λογαριασμοί μας δεν ήταν ποτέ τακτοποιημένοι.

Στο τελευταίο δευτερόλεπτο της τελευταίας στιγμής, λάβαμε τα 5 εκατομμύρια ευρώ που μας επέτρεψαν να πάρουμε την αδειοδότηση για τη νέα σεζόν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

To Top