Πρόγραμμα αποκατάστασης στο Νέο Ρύσιο, ατομικό ο Βέλεθ

Πρόγραμμα αποκατάστασης στο Νέο Ρύσιο για τους ποδοσφαιριστές του Άρη, ατομικό ο Φραν Βέλεθ.

 Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Όπως αναφέρει η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ: “Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης της Τετάρτης με τον Αήττητο Σπάτων στο Κλεάνθης Βικελίδης (31/10, 17:15), στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας (4ος όμιλος) της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι με την Α.Ε.Κ. ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά (ο Φραν Βέλεθ συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης).

Αύριο, Τρίτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν και πάλι το πρωί στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου»”.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόγραμμα αποκατάστασης στο Νέο Ρύσιο – Ο Αναστόπουλος υπολογίζει Καζναφέρη, Καλογέρη

Μια μέρα μετά την νέα νίκη του Άρη πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το πρόγραμμα ενόψει της αναμέτρησης της Τετάρτης με τη Δόξα Δράμας (16/12, 17:30) στο γήπεδο της Δόξας Δράμας, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος).

Όπως ενημέρωσε το arisfc.gr: “Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό νικηφόρο παιχνίδι με τη Θύελλα Φιλώτα ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης και αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Να σημειωθεί ότι στο ματς με τη Δόξα Δράμας επιστρέφουν οι Κώστας Καζναφέρης και Αλέξης Καλογέρης, οι οποίοι εξέτισαν την ποινή τους.

Για αύριο, Τρίτη, υπάρχει προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου» και μετά την ολοκλήρωσή της θα ανακοινωθεί η αποστολή του μεθαυριανού αγώνα με την ομάδα της Ανατολικής Μακεδονίας”.

 

To Top