ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

“Πρόβα τζενεράλε” του Άρη με την Καρδίτσα στο “Nick Galis Hall” (18:00, PRESSARIS)

“Πρόβα τζενεράλε”, ενόψει έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων αποτελεί για τον Άρη το σημερινό (18/09, 18:00) φιλικό με την Καρδίτσα, που θα διεξαχθεί στο “Nick Galis Hall”.

Είναι το τελευταίο φιλικό τεστ για τους κιτρινόμαυρους, πριν την πρεμιέρα του EuroCup με την Βενέτσια (25/09), αλλά και τον ημιτελικό του Super Cup με τον Παναθηναϊκό (28/09).

Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη θα ολοκληρώσει τους αγώνες προετοιμασίας, χωρίς να έχει καταφέρει να αγωνιστεί πλήρης σε κανέναν απ’ αυτούς, με ό,τι συνεπάγεται αυτό για τον βαθμό ετοιμότητάς της.

Εκτός από τον μόνιμο απόντα Νέιτ Λαζέφσκι, στην αναμέτρηση με την θεσσαλική ομάδα δεν θα αγωνιστεί ούτε ο Ντιμόι Χοτζ. Όπως έκανε γνωστό χθες η ΚΑΕ, ο γκαρντ από τις Βρετανικές Παρθένες Νήσους υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στον προσαγωγό και ξεκίνησε αποθεραπεία.

Αντιμετωπίζει μάλιστα το συγκεκριμένο πρόβλημα για δεύτερη φορά από την έναρξη της προετοιμασίας. Είναι δεδομένο ότι θα χάσει το παιχνίδι με την ιταλική ομάδα, καθώς και το Super Cup της Ρόδου και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την έναρξη της Basket League (5-6/10).

Υπενθυμίζεται ότι η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ, ενώ δωρεάν θα μπουν οι κάτοχοι και των τριών πακέτων εισιτηρίων διαρκείας. Για όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν στα εισιτήρια του αγώνα, δείτε ΕΔΩ.

To Top