ΜΠΑΣΚΕΤ

Προφορική συμφωνία του Άρη με τον Τολιόπουλο για 1+1 χρόνια!

Προφορική συμφωνία του Άρη με τον Βασίλη Τολιόπουλο για 1+1 χρόνια! Η επιστροφή του διεθνή γκαρντ από τις διακοπές τις επόμενες μέρες αναμένεται να δρομολογήσει τις οριστικές εξελίξεις, προκειμένου να συνεχίσει να φορά τα κιτρινόμαυρα.

Όπως σημειώσαμε σε άλλο άρθρο νωρίτερα σήμερα το πρωί,  οι κιτρινόμαυροι ήταν αποφασισμένοι να κρατήσουν τον Τολιόπουλο, καταθέτοντας βελτιωμένη οικονομική προσφορά , σε σχέση με αυτή του περασμένου Φεβρουαρίου, με επίσης βελτιωμένους όρους συνεργασίας.

Χρήματα που από τη μια αποτελούν μια έμπρακτη οικονομική υπέρβαση του Άρη και από την άλλη καταγράφουν τη μεγάλη θέλησή του να παραμείνει στην ομάδα, με την οποία έκανε τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του.

Με βάση τις τελευταίες πληροφορίες, ο διεθνής γκαρντ, τρεις μέρες πριν τα 28α γενέθλιά του, συμφώνησε οριστικά με τον Άρη για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Ο Τολιόπουλος έπειτα από την εξαιρετική του σεζόν και εντός των συνόρων, δηλαδή στην Basket League, αλλά και στο EuroCup, αποφάσισε να συνεχίσει με τους «κιτρινόμαυρους» για 1+1 χρόνια ακόμα.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, ώστε να μπουν οι δυο πλευρές στην τελική ευθεία των υπογραφών, με γνώμονα ότι όλοι θέλουν να έχει τελειώσει η υπόθεση πριν αναχωρήσει ο Τολιόπουλος για τις υποχρεώσεις της Εθνικής…

Με τον Άρη θα συνεχίζει να έχει τον ηγετικό ρόλο που δικαιωματικά του αξίζει έπειτα από τις φετινές επιδόσεις του και υπό τις οδηγίες του Γιάννη Καστρίτη θα προσπαθήσει να ανεβάσει άλλο ένα επίπεδο το παιχνίδι του. Να σημειώσουμε επίσης την καταλυτική συμβολή του Αχιλλέα Ρουσιαμάνη, ο οποίος κατάφερε να πείσει τον Τολιόπουλο για την ανανέωση της συνεργασίας.

Στην Basket League και στην πορεία του Άρη μέχρι την κατάκτηση της τέταρτης θέσης, ο Τολιόπουλος είχε 13,3 πόντους με 31% στα τρίποντα, 4,3 ασίστ και 2,4 ριμπάουντ, ενώ στο EuroCup κατέγραψε στη στατιστική του 14,4 πόντους (36,4% στα τρίποντα), 3,6 ασίστ και 2,4 ριμπάουντ.

To Top