Προπόνηση, ρεβεγιόν και πάλι προπόνηση!

Σύμφωνα με τη λαϊκή πεποίθηση, ό,τι κάνεις την Πρωτοχρονιά σε «ακολουθεί» σ’ όλη τη διάρκεια του νέου έτους. Ίσως αυτό πληροφορήθηκε και ο… εργασιομανής Μίχαλ Πρόμπιερζ, που αποφάσισε να κάνουν «ποδαρικό» στο γήπεδο οι παίκτες του Άρη! Οι «κίτρινοι» πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση για το 2011, αλλά ανανέωσαν το ραντεβού τους για αύριο, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, αφού δεν υπάρχουν περιθώρια για χαλάρωση.

Στην σημερινή προπόνηση, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Χαλίφα Σανκαρέ, ενώ το δικό τους εξατομικευμένο πρόγραμμα αποκατάστασης συνέχισαν οι εδώ και καιρό τραυματίες Γιούριτσα Βράνιες και Νάτσο Γκαρσία, οι οποίοι κερδίζουν έδαφος και σύντομα αναμένεται να τεθούν στη διάθεση του Πρόμπιερζ.

Ο Πολωνός τεχνικός ευχήθηκε στους παίκτες του να έχουν καλή Πρωτοχρονιά, αλλά θα έχει την ευκαιρία να τους μεταφέρει τις ευχές του και από… κοντά, αφού αύριο το απόγευμα, λίγες ώρες μετά την είσοδο του νέου έτους, οι «κίτρινοι» θα ξαναβρεθούν στο γήπεδο για προπόνηση, την πρώτη τους για το 2012.

Ακολουθεί, άλλωστε, ο σημαντικός αγώνας της Τετάρτης (04/01) στην Κέρκυρα, που θα είναι ο πρώτος από τους… αλλεπάλληλους «τελικούς» του Ιανουαρίου για τον Άρη. Δεν υπάρχει λοιπόν ούτε μια μέρα για χάσιμο…

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top