Προπονητής Γκουντούρα: «Αυτό που έγινε σήμερα ήταν σκάνδαλο» (video)

Η Δώρα Γκουντούρα γνώρισε την ήττα από την Μανόν Απίτι Μπρουνέ με 15-13 στα προημιτελικά, με τον προπονητή της να μην είναι καθόλου ευχαριστημένος για τις διαιτητικές αποφάσεις στον αγώνα.

Στις πρώτες δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ η Ελληνίδα ξιφομάχος τόνισε πως δεν θέλει να σταθεί στη διαιτησία, αν και είχε αμφιβολίες για κάποια χτυπήματα που δόθηκαν. Από την μεριά του ο προπονητής έκανε λόγω για σκάνδαλο και για ξεκάθαρη αδικία.

Οι δηλώσεις της Γκουντούρα:

«Είναι μία πάρα πολύ καλή αθλήτρια. Έχω κάποιες αμφιβολίες για μερικά χτυπήματα, αλλά δεν μου αρέσει να χρησιμοποιώ την διαιτησία ως δικαιολογία. Πιστεύω πως η διαιτησία είναι η δικαιολογία των αδύναμων. Θέλω να δω κάποια χτυπήματα, μόλις ηρεμήσω. Θα μπορούσε να είχε πάει στο 14-14 και να κριθεί στο χτύπημα η πρόκριση. Παρόλα αυτά είμαι απόλυτα ευχαριστημένη».

Εκείνη τη στιγμή η Ελληνίδα αθλήτρια συγκινήθηκε, τονίζοντας πως «το μετάλλιο για μένα δεν είναι στο γήπεδο, αλλά στις προπονήσεις όπου κάθε φορά παλεύω με Θεούς και δαίμονες».

Τον λόγο πήρε ο προπονητής της Γκούντουρα λέγοντας:

«Αυτό που έγινε σήμερα δεν είναι αδικία. Είναι σκάνδαλο! Έπαιζε μία Γαλλίδα και έπρεπε να περάσει. Ήταν ένα ματς που έπρεπε να λήξει 15-9 υπέρ μας. Είναι τεράστια αδικία. Είναι κρίμα κάποιοι να παίζουν με τον κόπο των παιδιών. Είναι αδικία!»

 

To Top