ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Προετοιμασία 3-5 Πηγάδια: Οι “νέοι” και οι… παλιοί του Άρη

Από χθες ξεκίνησε η προετοιμασία του Άρη στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας, στο πρώτο στάδιο, καθώς θα ακολουθήσει και προετοιμασία στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Αυστρία.

Ο Άκης Μάντζιος συμπεριέλαβε 19 ποδοσφαιριστές στην αποστολή, ενώ πέρσι ο προκάτοχός του, Μίχαελ Ένινγκ, είχε πάει με 18 παίκτες, καθώς λόγω covid και ειδικών συνθηκών η προετοιμασία έγινε μόνο εντός ελληνικών συνόρων (με εξαίρεση το διήμερο στην Αυστρία για το φιλικό με την Σάλκε).

Οι 19 του Μάντζιου:

Κουέστα, Σιαμπάνης, Γκάμα, Ματέο Γκαρσία, Μπρούνο, Σάκιτς, Μπερτόγλιο, Ροζ, Ματίγια, Μαντσίνι, Τζέγκο, Σούντγκρεν, Μπεναλουάν Ντουάρτε, Δεληζήσης, Μήτρογλου, Μάνος, Μαρτίνης, Χατζηπιρπιρίδης.

Oι περισσότεροι, φυσικά, ήταν και πέρσι, ενώ υπάρχουν και νέα πρόσωπα, που είτε δεν ήταν ακόμα μέλη της ομάδας τον περασμένο Αύγουστο, είτε για διάφορους λόγους δεν συμμετείχαν στην προετοιμασία στο βουνό.

Ποιοι είναι αυτοί; Ο Σούντγκρεν που ήταν πέρσι τέτοια εποχή εκτός ομάδας, οι Μπεναλουάν και Σιαμπάνης που ήρθαν στους “κιτρινόμαυρους” αργότερα και συγκεκριμένα τον Οκτώβριο, ο Ντουάρτε που ήταν τραυματίας και οι Μαρτίνης, Μπρούνο και Μήτρογλου που αποκτήθηκαν τον Ιανουάριο.

 

 

 

 

To Top