ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Προβληματισμός για το “ταμείο” των σέντερ του Άρη

Ο Άρης παίρνει λίγα πράγματα συνολικά από τους σέντερ του του κι αυτό είναι που δημιουργεί προβληματισμό, αν και ακόμη είναι νωρίς, με τη σεζόν να μην έχει ξεκινήσει επίσημα.

Ο Τζέιμς Μπανκς έδειξε κάποια καλά στοιχεία σε ορισμένα παιχνίδια, όμως δεν ισχύει το ίδιο μέχρι τώρα με τον Τζος Ρόμπερτς.

Ο παίκτης, ο οποίος ήρθε για να αποτελέσει το back up του Μπανκς δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί και να προσφέρει αυτά που περιμένει απ’ αυτόν ο Γιάννης Καστρίτης.

Το δείγμα που υπάρχει είναι σίγουρα μικρό, αλλά ο Ρόμπερτς δεν διαθέτει σε καμία περίπτωση τα χαρακτηριστικά, που είχε ο Ίσμαελ Σανόγκο.

Ο Ιβοριανός ήταν παίκτης που, εκτός όλων των άλλων απειλούσε από την περιφέρεια και μπορούσε να βάλει την μπάλα στο παρκέ.

Αντίθετα, ο 25χρονος σέντερ έχει άλλο αγωνιστικό στυλ και πρέπει να δημιουργήσουν κυρίως οι άλλοι γι’ αυτόν. Θα έχει πάντως την ευκαιρία να αποδείξει ότι μπορεί να βοηθήσει, αποτελώντας μια αξιόπιστη λύση στη front line, που θα έρχεται από τον πάγκο, μαζί φυσικά με τον Μανώλη Χατζηδάκη.

To Top