ΜΠΑΣΚΕΤ

Προβληματισμός για τον τραυματισμό του Λαζέφσκι και… δεύτερες σκέψεις

Έντονος είναι ο προβληματισμός στις τάξεις του Άρη με την κατάσταση του Νέιτ Λαζέφσκι, ο οποίος αντιμετωπίζει σημαντικό πρόβλημα τραυματισμού στους κοιλιακούς-προσαγωγούς.

Ο 25χρονος παίκτης δεν είναι σε θέση να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα, υποβάλλεται σε θεραπείες και θα χρειαστεί να μείνει σημαντικό χρονικό διάστημα στα …πιτς, με αποτέλεσμα το μέλλον του στην ομάδα να βρίσκεται στον… αέρα.

Οι κιτρινόμαυροι εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, γνωρίζοντας ότι ένα απ’ αυτά εμπεριέχει ρίσκο.

Το πρώτο εξ αυτών είναι να βγουν στην αγορά και να αναζητήσουν τον αντικαταστάτη του και το δεύτερο να περιμένουν τον Αμερικανό φόργουορντ να αποθεραπευτεί.

Είναι πολύ πιθανό, όμως ο Λαζέφσκι να μείνει εκτός προπονήσεων για διάστημα μεγαλύτερο του ενός μήνα, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα είναι έτοιμος για τα πρώτα επίσημα παιχνίδια της νέας σεζόν κι αυτό είναι κάτι, που δεν το θέλουν.

Επίσης, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να παρουσιάσει και πάλι το ίδιο πρόβλημα και τότε θα χρειαστεί να αντιμετωπιστεί με επέμβαση, που θα τον θέσει εκ νέου νοκ άουτ για πολύ μεγαλύτερο διάστημα.

Το βέβαιο είναι ότι καλούνται να πάρουν μια κρίσιμη απόφαση, και το μόνο θετικό είναι ότι υπάρχει ο χρόνος για να πάρουν αυτή, που θα συμφέρει την ομάδα.

To Top