Πονά ο Τσουκάνης, δύσκολα για Αγρίνιο

Οι γιορτές του Πάσχα τελείωσαν και οι παίκτες του Άρη επανήλθαν στις προπονήσεις έχοντας στο μυαλό τους μόνο τον Παναιτωλικό. Ωστόσο, ο Στέλιος Τσουκάνης αισθάνεται ενοχλήσεις και πολύ δύσκολα θα είναι παρών στο Αγρίνιο.

Παίξε μπάλα στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ! Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Το ραντεβού των «κίτρινων» στο Νέο Ρύσιο, έπειτα από ξεκούραση τριών ημερών, συνοδεύτηκε από κάποια δυσάρεστα νέα για τον Μανουέλ Μασάδο, ο οποίος είδε τους Φράνσις Ντίκο και Στέλιο Τσουκάνη να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων. Ο δεύτερος έχει έντονους πόνους στον αχίλλειο τένοντα και δύσκολα θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ματς με τον Παναιτωλικό, η οποία θα ανακοινωθεί αύριο το μεσημέρι.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Κώστας Καζναφέρης, για τον οποίο όμως είναι δεδομένο ότι θα μείνει εκτός 18άδας την Τετάρτη, αφού θα εκτίσει ποινή λόγω καρτών.

Εξάλλου, ο Μανώλης Παπαστεριανός συμμετείχε στην προπόνηση δίχως πρόβλημα στο χειρουργημένο του γόνατο, δείχνοντας ότι η συντηρητική αγωγή των τελευταίων εβδομάδων απέδωσε καρπούς, εντούτοις δεν αναμένεται να συμπεριληφθεί στη 18άδα για το Αγρίνιο.

To Top