Πονάει στο γόνατο ο Παπαστεριανός

Η επιστροφή του Μανόλη Παπαστεριανού στη δράση μετά από πέντε εβδομάδες, δεν ήταν ανέφελη. Ο αμυντικός μέσος των «κίτρινων» ολοκλήρωσε το φιλικό με τη Λίτεξ έχοντας ενοχλήσεις στο χειρουργημένο αριστερό του γόνατο, γεγονός που είναι πάντως αρκετά συνηθισμένο σε ανάλογες περιπτώσεις.

Ο 25χρονος μέσος, που είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και είχε υποβληθεί σε αρθροσκόπηση, περίμενε υπομονετικά επί πέντε εβδομάδες και χθες είχε την ευκαιρία να… ξαναμπεί στο παιχνίδι. Συμμετείχε στο τελευταίο ημίωρο του φιλικού αγώνα με τη Λίτεξ, αλλά μετά τη λήξη είχε κάποιες ενοχλήσεις.

Κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο, ο Παπαστεριανός πονούσε στο αριστερό γόνατό του, που εμφάνισε και ένα μικρό οίδημα, αλλά ο γιατρός της ομάδας, Βαγγέλης Πανταζής, ήταν καθησυχαστικός. Στον παίκτη του Άρη χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή και του συστήθηκε να ξεκουράσει το πόδι του σήμερα, χωρίς να συντρέχει ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας. Είναι άλλωστε σύνηθες φαινόμενο να πρήζεται το γόνατο ενός αθλητή που έχει υποβληθεί σε αρθροσκόπηση, αμέσως μετά την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους.

Αύριο, πριν από την απογευματινή προπόνηση, ο 25χρονος χαφ θα εξεταστεί εκ νέου από τον κ. Πανταζή και ίσως ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα για προληπτικούς λόγους, αλλά το βέβαιο είναι ότι ο Παπαστεριανός… δηλώνει παρών για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος, δίνοντας μια επιπλέον επιλογή στον Μανουέλ Μασάδο.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top