«Ποιοι είναι οι πραγματικοί αλήτες;»

«Σε μια κοινωνία που παραπαίει, σε μια χώρα που οικονομικά εξαθλιώνεται και βυθίζεται υπό τη μπόχα σκανδάλων, αναξιοπιστίας, ανικανότητας και δουλικής συμπεριφοράς των πολιτικών της, ο χώρος του γηπέδου, της συνάθροισης δηλαδή χιλιάδων ανθρώπων, θα ήταν εξαρχής μπαρουταποθήκη που μια μικρή σπίθα μπορεί να φέρει την ‘έκρηξη’»… Με αφορμή τα γεγονότα του ΟΑΚΑ οι οργανωμένοι οπαδοί του Άρη καταθέτουν την δική τους άποψη.

Όπως σημειώνει ο Super 3 στο σάιτ του: «’100 αλήτες’, έχουν καταστρέψει το ελληνικό ποδόσφαιρο και το έχουν οδηγήσει στην απαξίωση και στην ξεφτίλα. Σ` αυτό δεν διαφωνούμε. Ποιοι ακριβώς είναι όμως αυτοί;

Αν συμφωνήσουμε όλοι ότι στους «100 αλήτες» που αμαυρώνουν το ελληνικό ποδόσφαιρο περιλαμβάνονται και όλοι οι παραπάνω, τότε ναι, πάμε καλά, υπάρχει περίπτωση να βρεθεί άκρη, διέξοδος και φως στο τούνελ. 

Αν πάλι όχι, συνεχίστε εσείς οι… «υπεύθυνοι» τον στρουθοκαμηλισμό. Θέμα χρόνου είναι, κάποια μέρα να γραφτεί ως ημέρα μνήμης κάποιων… «ηρώων» οργάνων της πολιτείας ή/και κάποιων… «αλητών» των γηπέδων…».

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 
 

 Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top