Πλήρωσε χθες το «γκολ – γκολ», το ίδιο και απόψε!

Μέχρι κεραίας επαληθεύτηκαν οι εκτιμήσεις του Betarades.com για τους χθεσινούς αγώνες του Euro 2012! Απόψε, επενδύουμε στο «γκολ – γκολ» στο Σουηδία – Αγγλία, καθώς και στο «Χ» στο Ουκρανία – Γαλλία…

Το «over 2,5 γκολ» στο Ισπανία – Ιρλανδία (απόδοση 1,87), το «γκολ – γκολ» στο Ιταλία – Κροατία (απόδοση 2,00), αλλά και το ακριβές σκορ 1-1 στο ίδιο παιχνίδι (απόδοση 7,00) δικαίωσαν όσους εμπιστεύθηκαν τις αναλύσεις του Betarades.com προτού ποντάρουν.

Αυτά όμως ανήκουν στο… χθες. Στην πρώτη σημερινή αναμέτρηση, ανάμεσα σε Ουκρανία και Γαλλία, θα προτιμήσουμε το «Χ» (ενδεικτική απόδοση 3,40), ενώ συμπληρωματικά συνιστάται το ποντάρισμα στην επιλογή να σημειωθούν «2 έως 3 γκολ» (απόδοση 2,00).

Διαβάστε εδώ την ανάλυση τακτικής και τις στοιχηματικές προτάσεις του αγώνα Ουκρανία – Γαλλία!

Το πιο «δυνατό» ποντάρισμα της βραδιάς, όμως, θα έρθει στο ματς Σουηδία – Αγγλία. Το Betarades.com πιστεύει ανεπιφύλακτα στο «γκολ – γκολ» (ενδεικτική απόδοση 1,95), αλλά οι πιο… βιαστικοί μπορούν επίσης να παίξουν το «Χ» ως αποτέλεσμα ημιχρόνου (2,10).

Διαβάστε εδώ την ανάλυση τακτικής και τις στοιχηματικές προτάσεις του αγώνα Σουηδία – Αγγλία!

Όσο για τα ειδικά στοιχήματα της ημέρας, μια καλή επιλογή στο Σουηδία – Αγγλία είναι το ακριβές σκορ 1-1 (ενδεικτική απόδοση 7,00), που μπορεί να συνδυαστεί και με πρώτο σκόρερ Ιμπραΐμοβιτς (56,00) για τους πιο ριψοκίνδυνους! Αλλά και στο παιχνίδι Ουκρανία – Γαλλία είναι αρκετά πιθανό το ακριβές σκορ 1-1 (7,00), καθώς και το «2 ημίχρονο / Χ τελικό» (ενδεικτική απόδοση 17,00).

Όλες οι σημερινές προτάσεις για ειδικά στοιχήματα «Fun Bet»!

Τέλος, στο μπάσκετ, έχουμε τον τέταρτο τελικό του ιταλικού πρωταθλήματος, με την Σιένα να προηγείται με 3-0 νίκες. Το Betarades.com, όμως, τάσσεται υπέρ της γηπεδούχου Αρμάνι Μιλάνο, η οποία προσφέρεται με πλεονέκτημα +3,5 πόντους (ενδεικτική απόδοση 1,83) και μπορεί να μας… στείλει ταμείο ακόμα και σε περίπτωση που ηττηθεί οριακά.

To Top