ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

“Πλήρωσε” την φτωχή επιθετική συγκομιδή

Για ένα ακόμη παιχνίδι ο Άρης αντιμετώπισε σοβαρό επιθετικό πρόβλημα (σκόραρε 60 πόντους), με την φτωχή συγκομιδή των 25 πόντων (έναντι 42 του Προμηθέα) στο δεύτερο ημίχρονο (11 στο τρίτο δεκάλεπτο και 14 στο τέταρτο) να αποδεικνύεται καθοριστική για την έκβαση της αναμέτρησης.

Για του λόγου το αληθές, οι κιτρινόμαυροι πέτυχαν 68 πόντους με τον Παναθηναϊκό, στην τελευταία αγωνιστική του έξτρα γύρου του πρωταθλήματος, 60 στην εντός έδρας ήττα από τον Κολοσσό, 82 στο “διπλό” επί του Περιστερίου, 51 στην συντριβή από τον Προμηθέα, στο πλαίσιο του Top Six και 77 κόντρα στον Ολυμπιακό, στην πρεμιέρα της φάσης αυτής.

Οι παίκτες του Γιάννη Καστρίτη είχαν πολύ άσχημα ποσοστά με την ομάδα της Πάτρας, τελειώνοντας τον αγώνα με 22/60 σουτ εντός πεδιάς (36%). Είχαν 16/35 δίποντα (45%), όμως ήταν πολύ άστοχοι από τη γραμμή του τρίποντου, με 6/25 (24%).

Αρνητικό ήταν το πρόσημο και στην αναλογία ασίστ-λαθών (14-17) και με τέτοια νούμερα είναι πολύ δύσκολο να είσαι ανταγωνιστικός απέναντι σε μια τόσο καλή ομάδα, όπως ο Προμηθέας.

To Top